IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PRVI SNIMCI STRAVIČNE NESREĆE: Četvero poginulo… (foto i video)

Kombi prevozio berače jagoda, nije stao na znak STOP- naleteo kamion, 4 poginulo…

ŠABAC: Srbija, Crna Hronika, vijesti… četvrtak, 03.06. 2021… 13. 49… PRVI SNIMCI STRAVIČNE NESREĆE: Četvero poginulo… (foto i video)

Četiri osobe su poginule, dvije teško povređene, a jedna lakše u sudaru kamiona i kombija na putu Zavlaka- Tekeriš, na području Loznice, jutros oko 6.30 sati.

Kombi je prevozio sezonske radnike. Prvi rezultati istrage ukazuju da vozač kombija nije zaustavio na znak „stop“, zbog čega je došlo do sudara sa tragičnim posledicama.

Povređeni su kolima hitne pomoći transportovane u bolnicu u Loznici. Na licu mjesta angažovani su vatrogasci- spasioci i saobraćajna policija.

Do nesreće je najverovatnije došlo zbog toga što vozač kombija koji je sa sporednog puta prevozio berače jagoda iz pravca Loznice nije stano na znak stop, pa je na njega naketeo kamion koji se kretao putem od Šapca prema Krupnju.

Čitaj još:   ODJEKUJU EKSPLOZIJE: Rusi ušli u Kijev, žestoke borbe na ulicama...(foto, video)

Troje radnika u kombiju i vozač su poginuli na mjestu, dok ih je četvero sa teškim tijelesnim povredama prebačeno u bolnicu.

Među stradalima je i bračni par, roditelji četvero djece, od kojih je suprug poginuo, a žena je teško povređena.

Policija obavlja uviđaj, a saobraćaj na ovom delu puta je obustavljen.

Putevi Srbije saopštili su da je saobraćaj kod mkesta Tekeriš na raskrsnici državnih puteva II A reda broj 137 i II A reda broj 138- obustavljen zbog saobraćajne nezgode…

Saobraćaj se preusmerava na alternativne putne pravce…

Izvor Nova rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more