IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 5. jun 2021. godine…

Saznajte kako su vam zvijezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 5. jun 2021. godine na regionalnom portalu iBalkan.net. Bik će morati da se prilagodi novim okolnostima…

ISTANBUL: Regija, Zanimljivosti… petak,04.06.2021…21. 49… Dnevni horoskop za 5. jun 2021. godine…

Subota je pred nama a s njom stižu neki stari strahovi, zakopane fobije kojima je krajnje vrijeme da se povuku– zauvijek. Sekstil Mjeseca i Sunca i Merkura naspram kog stoji slab Mars u Raku u opoziciji sa vrlo nezgodnim Plutonom u Jarcu te sve ukupna energija istih ovih aspekata donijeće nam potrebu da nekome oprostimo grijehe, pomirimo članove porodice, istim se zahvalimo, iscijelimo dušu, svoju, tuđu.

Želimo vam ugodan vikend…

OVAN

POSAO
Neko pokušava da vas navede na drugačije mišljenje, ali vi imate svoje ciljeve i ne odstupate od započetih planova. Potrebno je da uložite veliku energiju u svoje poslovne ciljeve i da se zaštite od loših uticaja.
LJUBAV
Partner umje da vas oraspoloži svojim idejama. Neke situacije predstavljaju uvertiru za novo emotivno zbližavanje.
ZDRAVLJE
Čuvajte se vrućina…

BIK

POSAO
Nečije ponašanje ima negativan uticaj na vašu koncentraciju i zato trpite poslovni neuspjeh. Ipak, postoji mogućnost da nadmudrite osobu koja vas ometa u poslovanju
LJUBAV
Nema potrebe da se zanosite velikim željama i nečijim obećanjima. Teško vam je da pravilno procijenite nečije postupke.
ZDRAVLJE
Poželjno je da se rekreirate…

BLIZANCI

POSAO
Postoje iznenadne okolnosti koje vas usporavaju. Neko ne želi da sasluša vaše ideje. Obratite pažnju na koristan savjet koji vam upućuju i svi bliski saradnici.
LJUBAV
Posvetite pažnju osobi koja pozitivno utiče na vaše raspoloženje. Emotivni susret donosi obostrano zadovoljstvo.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate…

RAK

POSAO
Ukoliko nemate dovoljno povjerenja u određene saradnike, učinite ono što je neizbežno. Zaštitite svoje poslovne interese i prekinite kontakt sa jednom nepouzdanom osobom.
LJUBAV
Dijelujete raspoloženo i zadovoljno u društvu bliske osobe i da osjećate novi emotivni zanos. Raduje vas nečija pažnja.
ZDRAVLJE
Kontrolišite pritisak…

Čitaj još:   DNEVNI HOROSKOP ZA 27. JANUAR 2021.godine

LAV

POSAO
Neko pokušava da diktira pravila poslovnog ponašanja. Imate utisak da se od vas očekuje više nego što ste u stanju da učinite i zato osjećate a i te sve nelagodnost pred jednom starijom osobom.
LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom većina događaja nije po všoj mjeri ili uskusu, ali vi se dobro snalazite u svakoj prilici.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate….

DJEVICE

POSAO
Neko vas dovodi pred svršeni čin ili u neugodnu situaciju i zato izbjegavajte afektivno ponašanje. Zatražite dobar savjet zaštitite svoje poslovne interese.
LJUBAV
Budite promišljeni u jednom iznenadnom susretu i nemojte dozvoliti da vas lako zavedu nečiji komplimenti i maniri.
ZDRAVLJE
Čuvajte se povrede…

VAGA

POSAO
Zainteresovani ste za različite poslove i pokušavate da nametnete svoje mišljenje pred saradnicima. Privlače vas veliki poslovni izazovi ili sve i te mogućnost da oprobate svoje sposobnosti pod neobičnim uslovima.
LJUBAV
Ne želite da propustite iznenadnu priliku za emotivnim zbližavanjem. Odgovorite na nečije signale ili na ljubavnu poruku.
ZDRAVLJE
Odlično se osjećate…

ŠKORPIJA

POSAO
Na vama je da sprovedete u dijelo nečije ideje ili da se predstavite u istom pozitivnom svijetlu u krugu poslovnih partnera. Obratite pažnju na detalje koji utiču na završne rezultate.
LJUBAV
Priželjkujete novo emotivno zadovoljstvo. Kod vas provajava romantično raspoloženje, a voljena osoba želi iskreno da vam ugodi.
ZDRAVLJE
Preosetljivi ste vlastitom zdravlju…

STRIJELAC

POSAO
Na vama je da sprovedete u dijelo nečije ideje ili da se predstavite i u istom tom pozitivnom svijetlu u krugu poslovnih partnera. Obratite pažnju na sve detalje koji utiču na završne rezultate.
LJUBAV
Priželjkujete novo emotivno zadovoljstvo. Kod vas provajava romantično raspoloženje, a voljena osoba želi iskreno da vam ugodi.
ZDRAVLJE
Preosjetljivi ste…

JARAC

POSAO
Prihvatite nečiju sugestiju. Važno je da plasirate svoje ideje i to i na pravom mjestu ili u odgovarajućem društvu. Nemojte donositi ishitreni zaključak na osnovu prvog utiska.
LJUBAV
Ako vas muče emotivne dileme iskreno razgovarajte sa voljenom osobom. A da razgovor vodi ka zajedničkom dogovoru i psihološkom opuštanju.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro…

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 6. novembar 2019...

VODOLIJA

POSAO
Važno je da se pravilno razumijete sa saradnicima i da ispoštujete osnovna pravila u poslovnoj saradnji.Svako treba da odradi svoj dio posla na najbolji način i bez pretjeranog eksponiranja.
LJUBAV
Nema razloga da strogo ocijenjujete nečije ponašanje i vama se dešava da pravite različite propuste. Ne budite sitničavi.
ZDRAVLJE
Bavite se fizičkim aktivnostima…

RIBE

POSAO
Izbjegavajte rizične situacije i budite mudri u susretu sa saradnicima. Nema potrebe da postavljate suvišna pitanja osobi koja ima veliki uticaj na vašu okolinu.
LJUBAV
Dijelujete uznemireno, jer ne možete da prihvatite nečiju odluku. Uzalud ponavljate priču koja ne donosi željeni efekat.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate…

http://iBalkan.net

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Dnevni horoskop za subotu 21. juli 2018.

Prvi dan vikenda protiče prividno mirno, obratite pažnju na svoje Read more