IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Makedonski navijači šampioni na EP: Prvi su u ispijanju piva! (foto i video)

Sjeverna Makedonija dočekala svoje prvo učešće na Evropskom prvenstvu, uvodna dva susreta protiv Ukrajine i Austrije su igrali Bukureštu…

BUKUREŠT: Svijet, Sport, vijesti… subota, 19.06.2021…10: 54… Makedonski navijači šampioni na EP: Prvi su u ispijanju piva! (foto i video)

Makedonski navijači, su za oko četiri dana koliko su navijači ove selekcije boravili u prestonici Rumunije uspjeli su da popiju između 70.000 i 75.000 litara piva…

U Bukureštu je boravilo između 3.500 i 4.000 Makedonaca, da su rumunski mediji u prvi plan stavili njihovu strast prema pivu kog mogu da popiju na pretek.

Tako su Makedonci za oko 96 sati samo u pet barova u starom dijelu grada popili oko tri cisterne piva pošto je kapacitet jedne cisterne oko samo 25.000 litara.

Na pojedinim stolovima računi su iznosili između 4.000 i 5.000 eura, što je i zaista dijeluje nevjerovatno. Rumunski kafići su od Makedonaca zaradili pa eto oko 450.000 eura, navode tamošnji mediji.

Čitaj još:   Predrag SEKULIĆ sumira i sagledava POLITIČKU 2022: Godina je bila mučenje i za poslanike i za građane, ne mislim da će naredna donijeti boljitak... (foto, video)

Inače, fudbaleri Sjeverne Makedonije su u prva dva kola izgubili od Austrije (3: 1) i Ukrajine (2: 1), ali definitivno nisu razočarali, te su ostavili sjajan i to utisak na sve neutralne ljubitelje fudbala.

Goran Pandev i društvo će turnir završiti na “Johan Krojf Areni” protiv i to Holandije.

Ovaj meč se igra u ponedjeljak, 21. juna od 18 sati…

izvor iBalkan.net / agencije

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more