IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MAHIR ZBOG SMRTI MAJKE želio da odustane, skupio snagu: Postao POBJEDNIK “Zvezda Granda”… (foto i video)

Više od 10.000 kandidata i 600 takmičara u Zvezdama Granda na kraju su ostala samo njih dvojica- Isak Šabanović iz Crne Gore i Mahir Mulalić iz Bosne i Hercegovine…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti,vijesti…nedelja, 27.06.2021…12.54…  MAHIR ZBOG SMRTI MAJKE želio da odustane, skupio snagu: Postao POBJEDNIK “Zvezda Granda”… (foto i video)

Samo nekoliko stotina glasova dijelilo je ova dva mlada pjevača na kraju trećeg kruga u finalu ovog muzičkog šoua, da bih ih na samom kraju pobijedio sa oko tri hiljade glasova razlike. A malo je falilo da Mahir prije nekoliko mjeseci odustane od cijelog takmičanja.

Takmičar iz tima Marije Šerifović od početka je bio jedan od favorita za pobjedu, odustao je u aprilu od takmičenja zbog smrti u porodici. 

Mahiru je preselila na Ahiret majka. Mahir je našao snage da nastavi s takmičenjem. Na Instagramu se potresnom porukom i slikom oprostio od svoje majke. U jednom od komentara podršku u teškom životnom trenutku dobio je i od Marije Šerifović.

/// “Hvala vam na nesebičnoj PODRŠCI”: Ovako je Isak ČESTITAO pobjedu Mahiru

Šta god da napišem u ovom trenutku, malo je… Mati je mati.. kada imate majku čije je značenje imena “žrtva”, onda znate o čemu pričam.. Tvoja neizmjerna dobrota, duboko razumijevanje, kvalitetan odgoj i sve što si nam ostavila u emanet je nešto što će i dalje živjeti kroz nas..

Čitaj još:   DEJAN Anđus: DRITAN Abazović, je najlojalniji političar Beogradu, sumnjam da će MILOJKO Spajić stupiti na presto i okrenuti tu ploču... (foto, video)

Ti si bila i ostala naše svjetlo.. Naš pobjednik.. Zračila si vedrinom koju je malo ko imao.Lijepe riječi, dobra djela, uskraćivanje svojih želja da bi nama i drugima pružila sve što je bilo u tvojoj moći.. Još mnogo toga lijepog bih ti volio reći, ali ostavit ćemo to za naš budući susret..

Molim Allaha dž.š. da ti podari Džennetske bašče, a ja ću nastaviti baš onako kako si me učila! Volim te MAJKO! Čuvajte svoju majku.. Jer kad ode, tek onda shvatite koga ste zapravo imali kraj sebe!

Međutim, nakon razgovora sa Marijom Šerifović Mahir je ipak odlučio da se vrati i bori do kraja. I postigne ovoliki uspjeh.

Mahir je pobijedio u Zvezdama Granda u sezoni 2020/2021. godine…

izvor Telegraf.rs

Čitaj još:   OSOBE, OVE KRVNE GRUPU, NAJTEŽE PODNOSE BOLESTI: IMUNI SISTEM je najslabiji, a Zašto se TOLIKO razlikuju od drugih... (foto)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more