IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 19. juli 2021. godine

Ovan sklon kalkulacijama, Bik lijenj, Blizanci pred izazovima, Rak ima jake stavove, Lav dobrog zdravlja, Djevica iskrena, Vaga želi mir, Škorpija umorna, Strijelac samostalan, Jarac u neprijatnostima, Vodolija ljubomorna, a Ribe sređuju probleme. Ovo je dnevni horoskop za 19. jul 2021. godine.

OVAN

Uspostavljate komunikaciju sa inostranim potencijalnim saradnicima. Intuicija vam govori da ćete uspjeti da postignete zajednički dogovor o saradnji. Imate utisak da se partner dvoumi po pitanju vaše veze. Zdravlje je stabilno.

BIK

Saradnja sa kolegama je nezadovoljavajuća. Ne uspjevate da postignete dogovore ni oko nekih dnevnih, tekućih obaveza, a kamoli o zajedničkom projektu. Zadovoljni ste vezom i uživate u bliskosti. Osjećate se dobro.

BLIZANCI

Bavite se kreiranjen novih poslovnih planova. Prilično ste ambiciozni, ali i realni tako da znate šta i koliko možete da uradite. Jako ste posesivni, ljubomorni i želite da kontrolišete partnera. Mogući su problemi vezani za oblast glave.

RAK

Malo ste destimulisani lošim poslovnim rezultatima. Uprkos tome, obavezama prilazite na maksimalno odgovoran način. Imate utisak da je došlo do udaljavanja od partnera i zahlađenja odnosa. Zdravlje je solidno.

LAV

Prilično ste ambiciozoni, organizovani i odgovorni. Uspješno realizujete sve poslovne planove. Imate tajnu simpatiju, ali još uvek niste spremni da joj otvoreno pokažete svoja osjećanja. Mogući su problemi sa genitalijama.

Čitaj još:   Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović: "DPS se ne plaši izmjena Zakona o tužilaštvu, nova vlast želi apsolutnu kontrolu"... (foto i video)

DJEVICA

Poslovni razgovori se ne odvijaju kako ste očekivali. Neki sastanci se odlažu, a na održanim ne uspjevate da postignete dogovor. Razmišljate o bivšem partneru, ali se ne usuđujete da mu se javite. Očekuju vas problemi sa pritiskom.

VAGA

Jako ste kreativni i ispoljavate svoj potencijal. Odličan je dan za komunikaciju sa inostranim partnerima. Razmišljate slično i dogovor postižete u najkraćem mogućem roku. Nezadovoljni ste vezom. Zdravlje je stabilno, a dan povoljan za rehabilitaciju.

ŠKORPIJA

Fokusirani ste na poslovne probleme. Želite jednom za svagda da ih riješite, ali ne uspjevate u tome. Smatrate i da je mali pomak jako bitan. Maksimalno uživate u razmjeni emocija i mišljenja sa partnerom. Bešika je osjetljiva.

STRIJELAC

Očekuju vas brige zbog loše poslovne situacije i nerviranje zbog loše komunikacije sa saradnicima. Niste zainteresovani za emotivnu sferu zbog poslovnih problema. Potrebno je da pod hitno ojačate imunitet.

JARAC

Prilično ste uspješni u komunikaciji i uspevate da osmislite nove poslovne planove sa kolegama. Očekuje vas priliv novca, ali ste uprkos tome zabrinuti za finansije. Ljubav nije prioritet. Na polju zdravlja mogući su problemi sa nervima.

VODOLIJA

Imate odličnu saradnju sa saradnicima. Pravite tajne poslovne planove čiji je cilj uvećanje finansija. Očekuje vas veći uspjeh vezan za sudski proces. Zaljubljeni ste i posvećeni voljenoj osobi. Zdravlje je stabilno.

Čitaj još:   JOŠ DANAS PROMJENJIVO VRIJEME, ONDA IDE TEMPERATURNI ŠOK: Meteorolog poručio kada ćemo se konačno opet vratiti u kratke rukave... (foto)

RIBE

Poslovna situacija je stabilna. Zabrinuti ste zbog ograničenih finansija. Razmišljate na koji način možete da dođete do novih sredstava. Niste pretjerano fokusirani na bračnu partnerku, pa ona planira da vas zavede. Zdravlje je odlično.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more