IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KRIVOKAPIĆ BRANI Bratićku: “Nije čudo što završavamo po bolnica i na infuzijama…” (foto i video)

Predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić odgovara danas na pitanja šefova, odnosno predstavnika poslaničkih klubova u Skupštini Crne Gore. Pitanja premijeru postavili su iz svih klubova, osim iz Demokratskog fronta DF…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti…četvrtak, 29.07.2021…12: 49… KRIVOKAPIĆ BRANI Bratićku: “Nije čudo što završavamo po bolnica i na infuzijama…” (foto i video)

Šef kluba poslanika Demokratska partija socijalista Liberalna partija Danijel Živković pitao je premijera kada će pokrenuti pitanje povjerenja Vladi na čijem je čelu, imajući u vidu da je izgubila povjerenje parlamentarne većine.

“Crna Gora se  nalazi u dubokoj institucionalnoj krizi. Poslije najave DF-a da neće učestvovati u radu Skupštine, te da nemate povjerenje. Vi danas imate u Skupštini samo 14 glasova podrške. Logično je pitanje da li ćete pokrenuti pitanje povjerenja Vladi”, navodi Živković.

Krivokapić je istakao da nije izdao ideju koalicije “Za budućnost Crne Gore”.

“Ko je izdao neka odgovara za to”, poručio je Krivokapić.

Onda je optužio prethodnu vlast da nije osluškivala šta želi narod, te da su išli samovoljom.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 11. april 2022. godine

“Ovo je prvi put da parlament ovako funkcioniše. Nema više diktata, ovdje vlada sloboda. Pričate kako nemamo rezultate! Koga vi to obmanjujete i solite pamate. Mi smo svi radili da spremimo turističku sezonu. Zadnji podaci govore da imamo 84 odsto turista u odnosu na 2019. godinu i vi kažete da nijesmo ništa radili”, navodi Krivokapić, dodajući da ga najmanje u životu interesuje fotelja, već da narodu bude bolje.

Onda je stao u odbranu ministarke Vesne Bratić.

“Kako se dešava to da ministarka prosvjete kojoj života ne date vršite na svaku moguću stranu. Taj pritisak ne može da izdrži i nije čudo što završavamo po bolnica i na infuzijama. Da, da. To je istina živa. Nije samo ona, no mnogi od nas”, kazao je Krivokapić.

Izvor CdM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more