IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KAKAV UŽAS: Umro momak poslije tuče u kojoj su korištene sjekire u centru… (foto)

D. M. (35) koji je teško povrijeđen u tuči  kojoj su korištene i sjekire, odmah je transportovan u Klinički centar, međutim, u međuvremenu je pored svih napora ljekara smrtno stradao…

KRAGUJEVAC: Srbija, Crna Hronika, vijesti… subota, 31.07.2021… 13: 59…  KAKAV UŽAS: Umro momak poslije tuče u kojoj su korištene sjekire u centru… (foto)

Umro je mlađi muškarac koji je teško povrijeđen u tuči u Ulici Četvrti puk u naselju Kapetanovina u Užicu preminuo je u petak popodne.

Kasno naveče teško povrijeđen u tuči u kojoj su korištene i sjekire, odmah je transportovan u Klinički centar u Kragujevcu, međutim, u međuvremenu je i pored svih napora ljekara preminuo.

U istoj tuči, njegov rođeni brat M. M. (33) zadobio je lakše povrede i poslije ukazane pomoći u Opštoj bolnici u Užicu pušten je na kućno liječenje, prenosi beogradski Blic.

U međuvremenu, užička policija uhapsila je S. T. i B. Č.(20) iz Užica, takođe učesnike tuče. B. Č. zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda u pokušaju, a S. T. je u trenutku hapšenja bio osumnjičen da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju, odnosno da je sjekirom udario M. D. u glavu i teško ga povrijedio.

Čitaj još:   HOROR JEDNE PROSTITUTKE Ređali su se na meni, moji misle da radim u butiku...

Tuča u naselju Kapetanovina dogodila se u noći između ponedjeljka i utorka kada su, prema nezvaničnim podacima u ovo naselje došli braća M. D. i M. M. tražeći navodno S. T. zbog nekog ranijeg problema.

Ubrzo su se na ulici pojavili B. Č. i S. T. noseći sjekire u rukama, došlo je do žestokog verbalnog sukoba, psovanja, a zatim i do tuče u kojoj su korišene sjekire i u kojoj je M. D. teško a njegov brat M. M. lakše povrijeđen. B. Č. i S. T. pobjegli su sa lica mjesta, B. Č. je uhapšen sutradan, a S. T. dan kasnije.

izvor Blic.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more