IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 7. avgust 2021. godine…

Privodite kraju mnoge zaostale poslove kojima ste se mučili izvesno vreme, određena odluka ili sudska presuda razrešiće jednu zavrzlamu nakon čega u dalje pregovore ulazite kao punopravna pregovaračka strana, vredna poštovanja…

ISTANBUL: Svijet, Zanimljivosti, vijesti… petak, 06.08.2021… 21: 29… Dnevni horoskop za 7. avgust 2021. godine…

Ovan u zaletu, Bik osvaja, Blizanci u formi, ideje za Raka, Lav na dobitku, Djevica na pragu braka, Vaga u strahu, Škorpija iritira, Strijelac na pola posla, Jarac pojačava tempo, Vodolija bez iluzija, Ribe neodlučne. Ovo je današnji dnevni horoskop za 07.08.2019. godine.

OVAN
Posao
Upućujete značajne signale, kada je vaš poslovni zalet bio u pitanju. Na neke događaje nijeste mogli da utičete u većoj meri, ali isto tako da se snebivate i ne preduzmete konkretne stvari.
Ljubav
Ukoliko ste zaljubljeni u jedni Djevicu ili jednu Škorpiju, ne očajavajte kada su u pitanju sitni impulsi koji vas nerviraju, jer su oni prilično prolaznog karaktera.
Zdravlje
Moguće su povrede.
BIK
Posao
Posao bi mogao mnogo brže da vam ide ukoliko se budete udružili sa određenim poslovnim partnerima. Osvajate veći dio tržišta.
Ljubav
Partnerski odnosi vam daju dodatan stimulans da budete u top emotivnoj formi. Nijeste od onih koji čekaju da se konkrete stvari dese, koliko se sami zalažete za tako nešto.
Zdravlje
Odlično ovaj put
BLIZANCI
Posao
Još uvijek ste u formi, koja vam daje dosta elana za nove oslovne prilike. Imate u planu dovoljno dobar razlog da na neke detalje obratite pažnju.
Ljubav
Zaljubljeni ste i osjećate da ste još pod uticajem amorove strele. Osjećate da se puni života i elana.
Zdravlje
Pazite se u saobraćaju
RAK
Posao
Dobili ste ideju da neke detalje skockate, kada je vaš stav po pitanju novca prisutan u velikoj mjeri. Morate da budete spremni da sasečete troškove, koji su vam nepotrebni.
Ljubav
Pojačava se tenzija između vas i partnera. Budite opušteniji u komunikaciji i ne dozvolite da vas nešto posebno izvuče iz takta na negativan način.
Zdravlje
Potreban vam je odmor.
LAV
Posao
Imate pojačan stav da su se neke stvari doslovno skockale u vašu korist. Ne morate da žalite za vremenom od ranije, ali se sugeriše da se vježba bar pozitivan stav ovaj put.
Ljubav
Želite da neke stvari na svom emotivnom segmentu zauvijek ostavite iza sebe i pokušate da dovedete u red određene detalje
Zdravlje
Psiha vam je naglašena.
DJEVICA
Na polju finansija imate dovoljno prisutan stav da ste uspjeli da napravite nešto što vam zapravo daje određenu satisfakciju.
Ljubav
Osjećate da ste u jakoj ljubavnoj vezi i da se neki detalji apsolutno dobro uklapaju u vaš emotivni segment. Možda planirate da uđete u brak.
Zdravlje
Odlično se osjećate.
VAGA
Posao
Još se osjeća određena doza straha i zebnje za onim što vam se sprema da ostvarite u toku aktivnosti, koje vam se pružaju kao nezaobilazna solucija u kojoj možete da budete spokojni.
Ljubav
Sa osobom za koju možete reći da osećate određenu bliskost, može da se kaže da ste na odličnom putu ka jakoj ljubavnoj vezi.
Zdravlje
Nemate tegobe, danas…

Čitaj još:   Stravična nesreća: Golf se prepolovio, braća poginula na licu mjesta... (foto i video)

ŠKORPIJA
Posao
Ukoliko ste od onih koji su rođeni u trećoj dekadi vašeg znaka, možete osjetiti određene vibracije na polju finansija i da pokušate da nađete izlaz iz trenutne situacije.
Ljubav
Isuviše ste gordi da vam se nešto posebno lijepo desi. Moraćete da mislite na svoje ponašanje koje proizvodi dosta loš stav kod osoba suprotnog pola.
Zdravlje
Pojačan strah od neuspjeha.
STRIJELAC
Posao
Pokušavate da doprete do boljeg poslovnog aranžmana, ali u tome uspevate do pola. Nije loša ideja da se ovaj put nešto konkretno i desi povodom promene na koju ste već duže vreme čekali.
Ljubav
Ukoliko ste od onih koji nemaju loše mišljenje o okruženju vi radije provodite vreme sa nekim ljudima koje ste nedavno upoznali. Donosite pravilnu odluku.
Zdravlje
Nemate loš imunitet.
JARAC
Posao
Pojačavate tempo rada i u tome uživate do neke mjere. Morate da budete dovoljno otvoreni, kada su u pitanju loše okruženje. Neke detalje samo vi možete da promijenite.
Ljubav
U skladu ste sa sobom i imate odlične ideje, kada su u pitanju zajednički život u dvoje. Želite nešto konkretno na svom emotivnom segmentu.
Zdravlje
Odlično.
VODOLIJA
Posao
Pokušavate da se otvoreno postavite i ne gajite iluzije, kada su u pitanju određene poslovne ponude na polju inostranstva. Želite konkretne stvari.
Ljubav
Ukoliko ste slobodni bićete dovoljno otvoreni za nekoga, ukoliko budete bili spremni na večernji izlazak. Jedan Bik bi mogao da vas nasmije.
Zdravlje
Digestivni problemi.
RIBE
Posao
Veću zaradu možete da očekujete za neko vrijeme. Ne otežavajte sebi stvari, ukoliko se budete premišljali i pravili kompromise. Budite decidniji u svojim odlukama.
Ljubav
Bićete spremni da uđete u tajnu ljubavnu avanturu i nećete odustati od jedne Djevice. Smatrate da ste u društvu ove osobe, posebno otvoreni.
Zdravlje
Nesanica…

Čitaj još:   MILO ĐUKANOVIĆ I DRUGI POGLEDI: "Rezultat iz Nikšića najavljuje skori POVRATAK U DRŽAVNU VLAST" (foto i video)

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more