IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UČESNICA OLIMPIJSKIH IGARA NAĐENA MRTVA U STANU: Imala je tek 24 god… (foto i video)

Imala je tek 24 godine, od nje se oprostio i Olimpijski odbor…

Wellington: Svijet, Sport, Crna Hronika, vijesti… ponedeljak, 09.08. 2021… 19: 14… UČESNICA OLIMPIJSKIH IGARA NAĐENA MRTVA U STANU: Imala je tek 24 godine… (foto i video)

Novozelandska biciklistkinja Olivia Podmore pronađena je mrtva u svom stanu, a tragičnu vijest potvrdila je njena obitelj.

Pokoj duši mojoj divnoj sestri i kćeri mog oca Phila Podmora. Zauvijek ćeš biti u našim srcima- napisao Olivijin brat Mitchell na društvenim mrežama.

Olivia je imala tek 24 godine, a od nje se oprostio i Olimpijski odbor Novog Zelanda, koji je ona predstavljala na posljednjim Igrama u Rio De Janeiru prijet pet godina.

Olivia je predstavljala Novi Zeland s ponosom u Riju 2016. godine i na Igrama Commonwealtha 2018. Bila je cijenjeni član ekipe i njezina smrt je veliki gubitak za cijelu našu zajednicu. Policija još uvijek istražuje detalje smrti- piše u saopćenju OO Novog Zelanda.

Čitaj još:   PRAVA ZIMA TEK NAM STIŽE: Vrijeme koje se očekuje u narednih nekoliko dana... (foto)

Valja istaknuti kako je Olivia nekoliko dana prije smrti na svom Instagram profilu objavila i jednu poruku.

Sport je sjajna stvar za veliki broj ljudi. To je borba, ponekad i mučenje, ali je također sjajna stvar.

Osjećaj koji donosi sport ne može se mjeriti s bilo čime, kada pobjeđuješ, ali kada gubiš, kada te ne izaberu u momčad ili kada se ne kvalificiraš za takmičenje, kada se ozlijediš, kada ne ispuniš očekivanja okoline, kada se ne udaš kada smatraju trebaš, kada kupiš kuću, ne rodiš djecu jer pokušavaš biti najbolji u sportu– to se također ne može mjeriti s bilo čime – pisalo je u objavi.

Čitaj još:   LIKVIDIRANI "PERECA": EVO, čime se bavio...

izvor agencije

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more