IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODGORICA: Važe li mjere u Crnoj Gori i za članove vlade? (foto i video)

U Crnoj Gori je danas osam osoba preminulo od posljedica COVID-19, a 510 je novih slučajeva zaraze korona virusom…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, utorak, 28.09.2021…17. 49…  PODGORICA: Važe li mjere u Crnoj Gori i za članove vlade? (foto i video)

Kršenje epidemioloških mjera visokih dužnosnika, članova vlade i zastupnika izazvalo je brojne osude javnosti u toj zemlji.

U Crnoj Gori je danas osam osoba preminulo od posljedica COVID-19, a 510 je novih slučajeva zaraze korona virusom.

Kršenje epidemioloških mjera visokih dužnosnika, članova vlade isto i kao zastupnika tokom ustoličenja episkopa budimljansko- nikšićkog Metodija u Beranama, kojem je prisustvovalo više hiljada ljudi, izazvalo je brojne osude javnosti u toj zemlji.

Vlada je odlučila da zgazi sopstvene epidemiološke mjere i pošalje javnu poruku da su te mjere očigledno nepotrebne, kaže za Radio Slobodna Evropa(RSE) građanski aktivista Vuk Maraš komentarišući kršenje epidemioloskih mjera od strane crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića i vrha izvršne vlasti, tokom ustoličenja episkopa budimljansko – nikšićkog Metodija 26. septembra u Beranama.

Čitaj još:   PODGORICA: Vojska Crne Gore preko Zavoda za zapošljavanje traži snajperistu, puškomitraljesce, nišandžije... (foto, video)

„A onda čija je odgovornost za umrle, očigledno smatraju da njihova nije. Iako su oni najodgovorniji za sve što se dešava u oblasti korone jer je Vlada ta koja vrši vlast i koja treba da obezbijedi da se uspostavi sistem“, rekao je Maraš.

Na čelu Tima za borbu protiv korona virusa je premijer Zdravko Krivokapić, koji ujedno nije vakcinisan, a tokom vjerskog obreda se i pričestio.

Priča Milice Marinović.

izvor Al Jazeera.me

PODGORICA: Iz Crne Gore na hadž u Mekku otputovala 82 vjernika…

Buduće hadžije i hadžinice, ukupno njih 82, okupili su se Read more

DANAS Podgorica: Krivična prijava protiv mitropolita Amfilohija…

Danas je, Crnogorski pokret (CP) podnio je osnovnom državnom tužilaštvu Read more