IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Najbolji teniser podržao proteste u Srbiji: Teško mu se prašta… (foto, video)

Nakon što se spustila zavesa na veličanstvenu predstavu u kojoj je u glavnoj i jedinoj ulozi bio narod, većinska i prije svega pristojna Srbija, je predivne subote nakon koje u ovoj zemlji više ništa neće biti isto, pao je šlag na tortu.

BEOGRAD: Srbija, Sport, Crna Hronika, vijesti, utorak, 07.12.2021… 09.52… Najbolji teniser podržao proteste u Srbiji: Teško mu se prašta… (foto, video)

 Najbolji teniser svih vremena podržao je proteste u Srbiji…

Kao čovjek koji potpuno razume veličinu Novaka Đokovića, te kao neko ko je propustio mali broj njegovih mečeva, bez obzira na doba dana ili noći u kome je igrao, bio sam obradovan.

Ali i zabrinut, jer znao sam da neistomišljenici neće dugo čekati. Pogodio sam, napadi su krenuli, a na žalost, uvjeren sam, tek će ih biti.

A vidiš, on nije rekao ništa jako ili neodmereno. Podržao je proteste na kojima se traži zaštita prirode. Prije petnaestak godina pomagao sam ćerki da u prvom osnovne nauči četiri uslova života: voda, vazduh, zemljište i sunce.

Prva tri uslova u Srbiji su definitivno ugrožena, a vlast svojim nerazumnim postupcima planira da ih dodatno ugrozi. Baš na to i samo na to, skrenuo je pažnju najbolji teniser svih vremena i najbolji sportista koga je Srbija ikada imala.

Naravno, kreće režimska mašinerija. Sve je diskutabilno oko Novaka osim teniskih uspeha. Ćuti i igraj, poruka je eksponenata nesposobne i bahate vlasti. I predstavljaj Srbiju kao i do sada, da možemo da se hvalimo tvojim uspesima.

Čitaj još:   AJA SOFIJI ZA MANJE OD 24 SATA VRAĆA SE STATUS DŽAMIJE... (foto + video)

Daj nam pare za vrtiće, bolnice, manastire… Pravi humanitarne večeri za pomoć deci Srbije. Igraj za reprezentaciju uvek i svuda. I singl i dubl. Pomaži kad god nam treba, kad su poplave i kad su nepogode, razvijaj tenis, pravi akademiju, poveži nas sa važnim svetskim facama.

Uradi sve što tražimo od tebe. I ne izjašnjavaj se ni o čemu. Nisi ti tu da pametuješ o tome kakav je vazduh u Beogradu, kakva je voda i zemlja u Srbiji… Ti si, Novače, tu da uradiš sve što treba Srbiji, mada Srbija za tebe nikad nije uradila apsolutno ništa…

A ako riješiš da kažeš nešto što je protiv interesa aktuelnog režima, sve će da mu se ospori ti sve. Tvoja porodica ne valja, rećiće oni koji nemaju pojma o porodici. Nisi hrišćanin, rećiće oni koji o hrišćanstvu pojma nemaju. Ništa kod tebe ne valja, spremaju se da krenu u hajku režimski krvoloci kojima ništa nije sveto. Likovi koji ne bi mogli da
budu ni prvi u igranju domina u zgradi sa više od dva stana, osporavaju najboljeg na svetu.

Novak Đković podržao je proteste za zaštitu životne sredine. I ja sam zbog toga srećan, jer sa šampionima u našem timu mi ćemo životnu sredinu sačuvati.

Čitaj još:   EVROPA "stara dama" u opasnosti: Etna puca i bljuje vatru,ako eksplodira TEŠKO NAMA! (foto, video)

A onda, ‘ajde da pustimo Noleta da osvoji još koji grend slem, možda da nam donese još neku salataru ili medalju. Uveren sam da će nas on opet podržati u nekim sličnim zahtevima.

A neke stvari moraćemo i bez njega. Jer on nama ne duguje ništa, a mi njemu mnogo.

Kome to nije jasno, ja ga dalje ne bih zadržavao…

Bratislav Marković, advokat i član Pokreta za preokret

(www.bratislavmarkovic.com)

izvor Direktno.sr

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more