IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SRAMNI TURNIR U MOJKOVCU: Učestvuju ekipe “General Ratko” i “Šubare”, a tribine su “okićene” četničkom ikonografijom… (foto)

Organizatori, prikupljena sredstva biće namijenjena za organizaciju “Srbi za Srbe”…

MOJKOVAC: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 12.12. 2021… 00..52…SRAMNI TURNIR U MOJKOVCU: Učestvuju ekipe “General Ratko” i “Šubare”, a tribine su “okićene” četničkom ikonografijom… (foto)

Dok se čeka nova vlast, Mojkovac u novom ruhu: U sportskoj hali i general Ratko na terenu

U Mojkovcu je počeo humanitarni turnir u malom fudbalu, za pomoć porodici Krstonić iz Pljevalja, a ovako danas izgleda sportska hala u gradu na Tari…

U Mojkovcu je počeo humanitarni turnir u malom fudbalu, za pomoć porodici Krstonić iz Pljevalja, a ovako danas izgleda sportska hala u gradu na Tari, piše Aktuelno.me.

Kako su naveli organizatori, prikupljena sredstva biće namijenjena za organizaciju “Srbi za Srbe”, u sklopu i to Božićne akcije prikupljanja sredstava za “djecu širom srpskih zemalja”.

Objavljen je i spisak ekipa koje učestvuju, a na prvom mjestu je “General Ratko”. Tu su i “Šubare” ali i “Prizren”. Pitamo šta radi mojkovačka policija?

Čitaj još:   Sonja MILATOVIĆ "ponizila šefa poslaničkog kluba PES", VASILIJA Čarapića: ”Nijesam ja nosila pice po BEMAX- u, nego vi”... (foto, video)
alt

izvor aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more