IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DIVLJANJE U CENTRU GRADA: Tražili mu kovid- propusnicu, flašu svom snagom bacio u izlog i POČEO SVE DA LOMI (foto)

Uprkos tome što korona širom svijeta nastavlja da divlja i odnosi živote, mnogi građani i dalje se protive mjerama za suzbijanje pandemije, a ta neslavna praksa nije zaobšla ni jegiju gdje pojedini građani čak ne prezaju ni od upotrebe nasilja.

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 22.12.2021… 15: 12… DIVLJANJE U CENTRU GRADA: Tražili mu kovid-propusnicu, flašu svom snagom bacio u izlog i POČEO SVE DA LOMI (foto)

Gost jednog lokala u centru Beograda razbijesneo se i počeo da lomi nakon što mu je konobar zatražio kovid- porpusnicu na uvid. Kamere su zabilježile cio incident u kojem, srećom, niko nije povređen, a zaposleni u pomenutom lokalu opisuju kako je sve izgledalo i kako su reagovali na ovaj veliki nemili događaj.

Na svojoj koži su to nažalost osjetili i M.T. (40) i A.L. (24), zaposleni u jednom popularnom lokalu “Black Milk” u samom centru Beograda koji su to veče služili goste.

Čovek srednjih godina sio je za sto, naručio piće i sve je djelovalo normalno dok mu oko 20 sati nismo zatražili kovid- propusnicu. Poštujemo sve i ta su propisane mijere jer nam je zdravlje naših gostiju i zaposlenih na prvom mjestu i do tog dana nismo imali nikavih neprijatnosti. Ljubazno zatražimo gositima propusnice uz izvinjenje i one koji ih nemaju takođe ljubazno zamolimo da napuste lokal. Ništa drugačiji tretman nije imao ni pomenuti gost koji je već na pomen propusnica počeo da viče kako nemamo pravo da mu to tražimo- priča M.T. za “Blic”.

Čitaj još:   UŽIVO O KORONI: Danas 65 zaraženih u Srbiji ne rade šalteri MUP, istekla dokumenta važe... (foto)

Ipak, uprkos tome što su zaposleni pokušali da mu objasne da je takva procedura u cijeloj zemlji, gost se dodatno razbijesnio i postao nasilan.

Dohvatio je flašu sa stola i svom snagom je bacio u izlog lokala koji odmah se naravno slomio. Srećom, razbijeno staklo nikog nije povredilo, a kolega A.L. je odmah pritrčao da pomogne. Gost je potom prevrnuo i sto, a mi smo pokušali da ga smirimo kako situacija ne bi dodatno eskalirala i rekli kako ćemo morati da obavestimo policiju. Međutim, gost je potom pobjegao iz lokala. Obavjestili smo gazde koji su naravno odmah preduzeli mijere i da saniraju materijalnu štetu- dodaje M.T.

Srećom, kako nam pričaju, nakon tog incidenta koji se odigrao prije desetak dana, više nisu imali nikakvih neprijatnosti…

Čitaj još:   NIKOLA Terzić: Nedostaje vatreno oružje iz depoa ispod Višeg suda, imena šest osoba osumnjičenih za kopanje tunela još nijesu poznata... (foto, video)

izvor Blic.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more