IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 28.01.2022…

Jarca čekaju dobre promjene, a Ribe će morati da se izbore za svoje snove!

Saznajte šta vam predviđa dnevni horoskop za 28. januar 2022. godine…

Ovan

Ne dozvolite da vam pretjerano takmičarski duh uništi prijateljstvo. Suzbijte svoju potrebu da u svemu budete najbolji, ovo nije teren za dokazivanje. Dugo čuvate jednu tajnu od partnera, sada je najbolji trenutak da se ispovjedite. Pojačajte unos vitamina i minerala.

Bik

Ako neko na poslu pokuša da umanji vaše znanje i dostignuća, ignorišite ga. Ne dozvoljite da vas poljuljaju, dobro znate ko ste i koliko vrijedite. Smogli ste snage da partneru kažete zaista šta vas muči. Iskren razgovor će otvoriti vrata za novo, bolje poglavlje u vašem odnosu.

Blizanci

Osjećate se inspirisanim da pomognete nekome danas. Ako odlučite da to i uradite, nemojte pretjerivati. Jednostaavn savjet će više koristiti od nekog grandioznog gesta. Danas vam se otvaraju oči u vezi, saznajete jednu tajnu. Od vas zavisi u kom pravcu će veza otići. Izbjegavajte stres.

Rak

Budite malo fokusiraniji na poslu danas, moguće je da ćete napraviti grešku koja neće proći neprimijećeno. Bivša ljubav bi mogla da vam se javi i pokuša da obnovi vezu. Ne dozvolite da vam nostalgija utiče na donošenje odluka. Čuvajte se prehlade.

Lav

Svuda oko vas su intrige i vi imate poriv da se uključite u ogovaranja. Oduprite se tom porivu. Sasvim je u redu da se pravite “naivni”, ova uzdržanost će vam se isplatiti. Danas je jedan od onih dana kada osjećate istinsku sreću zbog izbora partnera. Vrijedan je vaše ljubavi.

Čitaj još:   PET DRŽAVA SKINUTO SA LISTE: Iz Srbije još uvijek ne mogu ulaziti u Crnu Goru... (foto)

Djevica

Danas vam je potpuno rasuta pažnja. Glava vam je u oblacima i teško se usredsređujete na posao. Neko će to pokušati da iskoristi. Preko prijatelja vam stiže lijepa vijest. Osoba za koju niste ni pretpostavljali da vas je primijetila, otkriva koliko joj značite. Nemojte biti stidljivi.

Vaga

Problemi sa novcem počinju da vas opterećuju. Previše ste trošli posljednjih nedjelja i sada razmišljate o pozajmici. Ne uzimajte je od ženske osobe, na kraju će se loše završiti. Bolje razmislite kako da sljedeći put preduprijedite problem. Raspoloženi ste za flert. Muči vas kostobolja.

Škorpija

Danas morate da sagledate širu sliku i bolje razumijete probleme koji vas pritiskaju. Snalažljivost se isplati, nemojte odmah dizati ruke od svega. Jedna osoba je neutješna zbog vas. Razmislite da joj date još jednu šansu. Probleme sa zatvorom ne možete više da rješavate na isti način. Obratite se ljekaru.

Strijelac

Možete da sjedite i razmišljate o svemu što vas unesrećuje ili možete da se saberete i počnete da djelujete.. Pronađite šta je to što vas čini srećnim i napravite plan. Ogriješili ste se o partnera i ispravite ovu grešku. Zaslužuje da budete fer. Energija vam je na visokom nivou.

Jarac

Imate pregršt obaveza i neophodno je da se bolje organizujete. Ne nasjedajte na ponude na odloženo plaćanje. Razmislite da li vam je zaista to potrebno. Bolje ostavite novac po strani. Partner vam priprema iznenađenje. Muči vas glavobolja, lijekovi više ne pomažu. Vrijeme je za ozbiljniji pregled.

Vodolija

Nema potrebe da budete heroj danas. Ako vam je potrebna pomoć, budite hrabri i zatražite je. Potajno se nadate jednom pozivu, a ništa ne radite da do tog kontakta i dođe. Učinite prvi korak. Ne može biti gore nego od čekanja. Stare zdravstvene tegobe se ponovo javljaju, vrijeme je da uradite analize.

Čitaj još:   AJKULE VEČERAS U OSMINI FINALA SA NJEMAČKOM: CRNA GORA, igra za četvrtfinale Evropskog prvenstva... (foto, video)

Ribe

Ne dozvolite da vam nestrpljenje pokvari dan ili napredak koji ste postigli na posebnom projektu. Razmislite šta je to što možete da uradite kako biste se približili ostvarenju cilja. Moguće je flert na poslu, budite obazrivi, ta osoba nije iskrena…

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more