IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILAN Knežević: Nismo raspravljali o eventualnim nemirima 3. i 4. februara, nije se pominjalo da se mogu očekivati…

Predsjednik Odbora za bezbjednost i odbranu Milan Knežević rekao je da čelnici bezbjednosnog sektora u tužilaštva nisu na današnjoj sjednici razgovorali o eventualnim nemirima 3. i 4. februara.

On je to kazao odgovarajući na pitanje da li su u okviru tačke dnevnog reda “Razno” raspravljali o eventualnim prijetnjama za 3. i 4. februar.

To nije bio predmet druge tačke dnevnog reda. Čak se nije ni u obrisima pominjalo da se mogu očekivati bilo kakvi nemiri, tu su bili prisutni predstavnici sektora bezbjednosti, pa pretpostavljam da bi i oni na osnovu svojih operativnih saznanja zatražili da se raspravlja o tome po drugoj tački dnevnog reda, kazao je Knežević.

Knežević je rekao i da je spreman odmah da zakaže novu sjednicu ukoliko bilo ko bude imao saznanja vezano za moguće nemire vezane za 3. i 4. februar, ali da mu se u ovom trenutku, čini mu se po ponašanju čelnika bezbjednosnog sektora, da “oni kontrolišu čitav ovaj politički ambijent koji ima i elemente protesta i jedne ozbiljne krize za koju ne znamo kako će se završiti”.

Čitaj još:   PREDRAG Bošković: Sramna je MILANA Pipuna Kneževićeva izjava, PES je samo beznačajan instrument u njegovim i rukama ANDRIJE Mandićevim... (foto)

Za te datume zakazane su sjednice Skupštine Crne Gore na kojima će se raspravljati o nepovjerenju potpredsjedniku Vlade Crne Gore Dritanu Abazoviću, skraćenju mandata Skupštini Crne Gore i nepovjerenju Vladi Crne Gore.

izvor: pobjeda.me

Veče u kojoj je cijela Turska priželjkivala i “dobila” zlatnu i srebrenu medalju na EP u Berlinu…

Gulijev oborio rekord evropskih prvenstava na 200 metara... Bilo je Read more

Čitaj još:   TANJA Spičanović odgovorila PIPUNU- Kneževiću: DRITANOVA vickasta perjanica će ODGOVARATI za svaku riječ, nema slika iz Dubaija, luksuznog života, skupocjenih satova… (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more