IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VUČIĆ OZBILJAN: Čedu Jovanovića, bi da pošalje za ambasadora Srbije u Crnu Goru… (foto)

Vučić računa i na dobre veze između Čede Jovanovića i Mila Đukanovića, naročito sad kad im je ispunjena, bar privremeno, želja o povratku DPS na vlast u Crnoj Gori…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, subota, 12.02.2022… 00: 32… VUČIĆ OZBILJAN: Čedu Jovanovića, bi da pošalje za ambasadora Srbije u Crnu Goru… (foto)

Kako printani mediji saznaju, Aleksandar Vučić ozbiljno razmišlja da u narednom periodu pošalje Čedu Jovanovića, lidera nestalog LDP za ambasadora Srbije u Crnoj Gori.

Iako odluka još nije donjeta, Vučić je svjestan da je sadašnja situacija sa bivšim ambasadorom Srbije u Podgorici, Vladimirom Božovićem, neodrživa u odnosima između dvije zemlje i da je činjenica da Božović sjedi u Beogradu i prima deviznu platu od 4.500 eura mjesečno teško objašnjiva osiromašenoj srpskoj javnosti.

S obzirom na to da je Čeda već duže vrijeme na čekanju na formalni aranžman kod SNS vlasti i da im koristi u napadima na opoziciju i popunjavanje režimskih tv termina, rodila se ideja o Čedinoj ambasaduri.

Čitaj još:   ZOVU JE "LJEPŠA VERZIJA ŠEŠELJA": Milica "Zavetnica" kaže da nema saradnje sa onima koji tvrde da se u Srebrenici dogodio GENOCID... (foto, video)

Istovremeno, Jovanović je duže vrijeme u ozbiljnim finansijskim problemima i želi da se u službi režima povuče u neku evropsku zemlju na izdašnu ambasadorsku platu.

Iako je, kako saznajemo, Jovanović primarno htio u Lisabon za ambasadora, Vučić nije želio da pomjera starog kadra i Tominog prijatelja Olivera Antića, pa je bliži odluci o slanju Čede u Podgoricu.

Istovremeno, Vučić računa i na dobre veze između Čede Jovanovića i Mila Đukanovića, naročito sad kad im je ispunjena, bar privremeno, želja o povratku DPS na vlast u Crnoj Gori.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone

izvor Direktno.rs

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more