IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VULIN U EKSTAZI: “Dan državnosti Srbije ne može se obilježiti bez Republike Srpske, mi smo jedno, živjeli Srbi”! (foto)

Aleksandar Vulin rekao je za RTRS da je 15. februar- Dan državnosti Srbije važan dan u historiji svih Srba…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, utorak, 15.02.2022… 11: 42… VULIN U EKSTAZI: “Dan državnosti Srbije ne može se obilježiti bez Republike Srpske, mi smo jedno, živjeli Srbi”! (foto)

Vulin je kazao da će centralna manifestacija obilježavanja Sretenja – Dana državnosti Srbije, biti održana u Orašcu, te da će predsjednik Srbije Aleksandar Vučić dodijeliti odlikovanja zaslužnim pojedincima i ustanovama.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin rekao je za RTRS da je 15. februar – Dan državnosti Srbije važan dan u historiji svih Srba.

Vulin je kazao da će centralna manifestacija obilježavanja Sretenja – Dana državnosti, biti održana u Orašcu, te da će predsjednik Srbije Aleksandar Vučić dodijeliti odlikovanja zaslužnim pojedincima i ustanovama.

Čitaj još:   Ibrahimović: AKTUELNA VLAST CRNE GORE SE SVETI BOŠNJACIMA- Brisanjem iz biračkog spiska...

Vulin je naveo da će predstavnici Republike Srpske prisustvovati obilježavanju, kazavši da se Dan državnosti Srbije ne može obilježiti bez Republike Srpske, kao ni Dan Republike Srpske bez Srbije.

“Mi smo jedno”, poručio je ministar unutrašnjih poslova Srbije, te dodao da “Republika Srpska i Srbija zajednički obilježavaju četiri važna datuma koja pokazuju koliko su važni jedni drugima”.

“Živjeli Srbi i srećan vam praznik”, poručio je Vulin…

izvor (SB)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more