IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 5. mart 2022. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Uspjeh za Ovna, Bik traži sigurnost, Blizanci u akciji, Rak drami, Lav opušten, Djevica pozitivna, Vaga opuštena, Škorpija nervozna, Strijelac osjetljiv, Jarac ljenj, Vodolija uživa u umjetnosti, a Ribe zaboravljaju na ljubav. Ovo je dnevni horoskop za 05. mart 2022. godine.

Ovan
POSAO: Postoji mogućnost da se pojave neka sporna pitanja, a da se neki vaši poslovni postupci i odluke stave pod znak pitanja.
LJUBAV: Mogućnost početka ljubavne avanture sa osobom u znaku Vage ili Vodolije. Ovnovi koji su u vezi danas će imati važan razgovor s partnerom u vezi sa nekim dugoročnim planovima.
TDRAVLJE: Vrtoglavica.

Bik
POSAO: Akcenat današnjeg dana nalazi se na finansijama. Očekuju vas priznanja i pohvale od strane nadređenih.
LJUBAV: Danas budite oprezni u komunikaciji s partnerom. Atmosfera može biti puna napetosti i negativnog naelektrisanja. Mogući su nesporazumi i rasprave.
ZDRAVLJE: Uradite analizu krvi.

Blizanci
POSAO: Uspješan dan je pred vama, jer ćete imati vanredni priliv novca i neočekivane dobitke. Uspjeh će biti više nego zaslužen, jer ste se iskreno zalagali i vrijedno radili.
LJUBAV: Nestabilnost u vezi s partnerom može nastati zbog vašeg nezadovoljstva postojećim stanjem.
ZDRAVLJE: Nervoza.

Rak
POSAO: Danas prije svega slijedite glas svoje intuicije, jer ćete samo na taj način isplivati iz problematične situacije.
LJUBAV: Slobodni Rakovi mogu da očekuju ulazak u vezu sa sobom u znaku Jarca ili Škorpije. Prepoznajete u potencijalnom novom partneru svoju srodnu dušu.
ZDRAVLJE: Boravite više na vazduhu.

Lav
POSAO: Poslovna putovanja predstavljaju dominantu jednog dužeg vremenskog perioda, pa je i ovaj dan u znaku te atmosfere.
LJUBAV: Vaša veza s partnerom prolazi kroz krizu. Neophodno je kompromisno riješenje. Slobodni Lavovi mogu da se zaljube na prvi pogled u osobu u znaku Vage ili Vodolije.
ZDRAVLJE: Više se odmarajte.

Čitaj još:   VIC DANA: ĐETIĆ prodaje sladoled na plaži u Budvi, iznenada mu priđe zgodna plavuša u toplesu i nasta haos… (foto)

Djevica
POSAO: Danas je dominantna tema vaša saradnja sa inostranstvom.
LJUBAV: Nalazite se pred odlukom da započnete vezu s osobom u znaku Vodolije ili Škorpije. Planete su vam danas naklonjene, pa vas očekuje niz zanimljivih susreta.
ZDRAVLJE: Migrena.

Vaga
POSAO: Danas možete zatražiti povišicu od nadređenih jer su vam planete posebno naklonjene što se tiče finansija.
LJUBAV: Ovaj period vas može dovesti u situaciju da partneru kažete sve što vam leži na srcu. Planete vam pružaju podsticaj da ispravite neku nepravdu od strane partnera.
LJUBAV: Dobro se osjećate.

Škorpija
POSAO: Ovaj dan prolazi u znaku poslovnog putovanja ili veoma važnog poslovnog sastanka. Situacija na poslu se dosta promijenila i zahtijeva dodatno prilagođavanje.
LJUBAV: Ljubomorne scene mogu obilježiti današnji dan. Partner sumnja u vašu vjernost. Neophodno je da otvoreno porazgovarate i ispravite nepravdu.
ZDRAVLJE: Nesanica.

Strijelac
POSAO: Poslovna situacija je nestabilna i donosi vam neke neočekivane elemente, pa će biti neophodno da pripremite rezervni plan.
LJUBAV: Očekuje vas dalja harmonizacija u odnosu s partnerom. Slobodni Strijelčevi mogu da upoznaju fatalno privlačnu osobu na nekom putovanuju ili preko društvenih mreža. Moguća je veza na daljinu.
ZDRAVLJE: Upala grla.

Jarac
POSAO: Ukoliko se bavite kreativnim zanimanjem ili se nalazite na rukovodećem mjestu slijedi vam dalje proširenje kruga odgovornosti.
LJUBAV: Slobodni Jarčevi mogu da započnu vezu sa osobom koju upoznaju preko prijatelja. Jarčevi koji su u braku nailaze na neke probleme koji zahtijevaju hitno riješavanje.
ZDRAVLJE: Bolni zglobovi.

Čitaj još:   PODGORICA: CRNA GORA, POZVALA NATO, Srbija nas je napala... (foto)

Vodolija
POSAO: Danas vas očekuje veoma važan razgovor sa nadređenima. Možda ste načinili neke propuste i možete biti prozvani na odgovornost. Važno je da ostanete prisebni i da odbranite svoje interese.
LJUBAV: Ovaj dan možete provesti u krugu porodice ili s partnerom. Očekuje vas zajedničko planiranje nekog dalekog putovanja.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Ribe
POSAO: Danas će neke vaše originalne ideje naići na pozitivan odziv, tako da je pravi trenutak da krenete u ostvarenje nekog važnog poslovnog cilja koji ste odavno zacrtali.
LJUBAV: Pred vama je veoma romantično veče s partnerom. Slijedi vam dalje zbližavanje i planiranje zajedničke budućnosti.
ZDRAVLJE: Budite oprezni u saobraćaju. 

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more