IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NEGIRAO KRIVICU: Medojeviću zadržavanje do 72 sata… (foto)

Policijskom funkcioneru Daliboru Medojeviću određeno je zadržavanje do 72 sata, on je na saslušanju u Specijalnom tužilaštvu negirao krivicu…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 09. 03. 2022… 12: 32… PODGORICA- NEGIRAO KRIVICU : Medojeviću zadržavanje do 72 sata… (foto)

Policijskom funkcioneru Daliboru Medojeviću određeno je zadržavanje do 72 sata. On je na saslušanju u Specijalnom tužilaštvu negirao krivicu.

Medojević je uhapšen juče, u okviru dio šire policijske operacije usmjerene ka otkirvanju službenika i funkcionera policije koji su povezani sa organizovanim kriminalnim grupama.

Podsjetimo, polovinom 2016. policija je uhapsila tadašnjeg vršioca dužnosti šefa Odsjeka za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije Dalibora Medojevića i inspektora tog Odsjeka Nikolu Terzića zbog nestanka dokaza koje je policija uzela tokom pretresa kuće Veselina Mujovića.

Čitaj još:   Sin Osame bin Ladena, Hamza pronađen mrtav?

Obojica su tada negirali izvršenje krivičnih djela stvaranje kriminalne organizacije i zloupotreba službenog položaja i pušteni su na slobodu…

izvor RTCG.me