IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CT skener nije “proradio”: Otkrivena obmana resora Ministarstva zdravlja na čijem je čelu Jelena Borovinić Bojović… (foto)

Propao je pokušaj Ministarstva zdravlja da obmane javnost kako CT skener u Beranama nije u kvaru već da ima manjih problema sa napajanjem električnom energijom…

BERANE: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 23. 03… 10: 38… CT skener nije “proradio”: Otkrivena obmana resora Ministarstva zdravlja na čijem je čelu Jelena Borovinić Bojović… (foto)

Iako je Ministarstvo zdravlja na čijem čelu je Jelena Borovinić Bojović tvrdilo da će najvjerovatnije CT skener u Bolnici u Beranama biti u funkciji od utorka prošle sedmice, on je popravljen tek prije dva dana, kazao je prvi čovjek te Bolnice.

Međutim, prema informacijama CdM-a, CT skener ni juče nije “proradio”…

Čak i ako je juče radio, propao je pokušaj Ministarstva zdravlja da obmane javnost kako CT skener u Beranama nije u kvaru već da ima manjih problema sa napajanjem električnom energijom.

Čitaj još:   LUNA, TESTIRALA SILIKONE: Nove grudi na kompezaciju i za reklamu, morala ih odma da slika, evo i zašto... (foto)

Direktor Opšte Bolnice Milorad Magdelinić u Bojama jutra na TV Vijesti, juče je kazao da je skener bio nekih 15 dana van funkcije zbog KVARA.

“Juče su došli serviseri iz Bosne i on je stavljen u funkciju”, kazao je Magdelinić.

Ministarstvo je 12. marta u dopisu medijima, a nakon što je CdM objavio tvrdnje građana da CT skener nije u funkciji jer je u kvaru, tvrdilo da su zbog manjih problema u napajanju električnom energijom, na kratko obustavljena snimanja na skeneru u Opštoj bolnici Berane, koji će ponovo biti u funkciji najvjerovatnije do utorka 15. marta. M.Dušević

izvor CdM.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more