IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BRAVO ZA Francusku fudbalsku zvijezdu, igrača Manchester Uniteda: Pogba čestitao Ramazan, sa fotografiom džamije iz BiH… (foto, video)

Ramazan mubarek svim muslimanima, mojoj braći i sestrama- poručio je Pogba na Instagramu, društvenoj mreži na kojoj ima više od 52 miliona pratitelja…

MANČESTER: Svijet, Sport, vijesti, nedelja, 03. 04. 2022… 00: 20… BRAVO ZA Francusku fudbalsku zvijezdu, igrača Manchester Uniteda: Pogba čestitao Ramazan, sa fotografiom džamije iz BiH… (foto, video)

Francuska fudbalska zvijezda i veznjak Manchester Uniteda Paul Pogba čestitao je muslimanima Ramazan.

– Ramazan mubarek svim muslimanima, mojoj braći i sestrama – poručio je Pogba na Instagramu, društvenoj mreži na kojoj ima više od 52 miliona pratitelja.

Pogba je uz čestitku priložio i fotografiju džamije. Interesanto, riječ je o Šarenoj džamiji koja se nalazi u bosanskohercegovačkom gradiću Gračanica.

Potvrdio je to i Damir Čudić, u čijem vlasništvu je fotografija.

– Paul Pogba mojom fotografijom Šarene džamije čestita mjesec ramazan- poručio je Damir Čudić dodaši da je fotografija nastala još davne 2006. godine.

Čestitke pred početak posta stizale su sa svih strana, a jedna od njih je i ona od veznjaka Manchester Uniteda i reprezentacije Francuske Paula Pogbe, a koja je posebno “zapala” za oko ljudima iz Bosne i Hercegovine.

Čitaj još:   HARI JE BIO NA KORANA DERNEKU: SPREMAN SAM DA SNOSIM POSLJEDICE

“Ramazan Mubarek svim muslimanima. Mojoj braći i sestrama”, napisao je Pogba na Instagramu, a objava dobila preko milion i 600 hiljada lajkova.

izvor agencije

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more