IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILOŠ Nikolić: ZAHTJEVAMO punu transparentnost u AFERI KUPOVINI GLASOVA…

Demokratska partija socijalista Ulcinj insistiraće na punoj transparentnosti u slučaj kupovine glasova od strane koalicije „Za novi početak“, poručio je portparol i poslanik DPS-a Miloš Nikolić.

Nikolić je ispred partije, pozdravio pravovremenu reakciju tužilaštva, te se nada se da će “akteri ovog nedjela biti brzo procesuirani”.

“Iz mediju bliskom pokretu URA, dobili smo potvrdu da se radi o snimljenom materijalu a ne montiranom, kako su do sada tvrdili iz koalicije „Za novi početak“. Iako moramo primijetiti da se u spomenutom tekstu i njegovoj opremi, više pažnje posvećuje utvrđivanju identiteta osobe koja je snimala, nego sadržaju snimka i akterima koji su uhvaćeni u ovom nedjelu”, pojasnio je Nikolić.

Poziva i nevladine organizacije, i diplomatske predstavnike da sa dužnom pažnjom prate, kako kaže, “slučajeve političke korupcije i kupovine glasova, čije smo primjere imali u kratkom periodu u dvije crnogorske opštine”.

Čitaj još:   MILOŠ Nikolić: Još jedan pokazatelj ozbiljnosti brata Abaza, demantuje ga čak i UP koja je pod kontrolom njegovog poslušnika DRITANA Adžića...

“Očekivano, akteri oba slučaja bile su upravo one stranke koje su DPS optuživale za sličnu praksu”, zaključio je Nikolić.

izvor: pobjeda.me