IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POTRESNI PRIZORI SA MJESTA UŽASA: Detalji stravične nesreće u kojoj su poginula četiri mladića… (foto, VIDEO)

Prema nezvaničnim saznajima, teške saobraćajna nezgoda kod Čačka u kojoj su nastradala četvorica mladića dogodila se u selu Jančič najvjerovatnije u toku noći ili ranog jutra.

ČAČAK: Srbija, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 26. 06. 2022… 17: 48…  POTRESNI PRIZORI SA MJESTA UŽASA: Detalji stravične nesreće u kojoj su poginula četiri mladića… (foto, VIDEO)

U stravičnoj prometnoj nesreći u Srbiji četiri mladića izgubila život: vraćali su se sa zabave i sletjeli s ceste, svi su imali između 18 i 19 godina…

Foto: Agencije

Četiri mlade osobe poginule su kada je automobil “suzuki vitara” koji se kretao iz pravca sela Jančić prema Čačku sletio s mosta u korito rijeke Kamenica.

Automobil se kretao lokalnim putem, Rosci – Jančići iz pravca Gojne Gore u pravcu Čačka, gdje su, kako se sumnja, nakon izlaska iz krivine sletjeli s mosta koji nema zaštitnu ogradu, prenosi Informer. “Pretpostavlja se da je vozač automobila, najverovatnije usled neprilagođene brzine, izgubio kontrolu udario u drvo, a potom sleteo s mosta na levu stranu u korita reke Kamenica. Nažalost, na licu mesta stradale su četiri osobe, koje su kako se pretpostavlja izuzetno mlade”, rekao je izvor…

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Gledao sam kako mi BRAĆA UMIRU– Bolnica u Novom Pazaru je zlo... (foto)

Kako smo već jutros izvjestili sumnja se da su se nesrećni mladići vraćali sa zabave.

“Vraćali su se valjda sa neke žurke i vozač je izgubio kontrolu nad automobilom i sleteli su sa puta. Svi su nastradali. Ovo je prava tragedija, radi se o tek punoletnim mladićima. Svi su imali od 18 do 23 godine”, kaže jedan od mještana sela Jančići koji se jutros našao u blizini mjesta gde su mladići sleteli.

Daljom istragom biće poznat tačan uzrok ove saobaćajne nesreće. Idetitet nastrdalaih još uvijek nije poznat…

BONUS VIDEO: Pogledajte snimak stravične nesreći kod Gračanice u kojoj su poginula dvojica mladića #crnahronika

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more