IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Draginja VUKSANOVIĆ- STANKOVIĆ poručila Dritanu ABAZOVIĆU: “Sarajlije su vam dale najbolji odgovor, dat će i država BiH”… (foto, video)

Draginja Vukasnović– Stanković upitala Dritana Abazovića zbog čega se izvinjavao Majkama Srebrenice, ako je u njegovom govoru u Srebrenici bilo sve uredu…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, petak 22. VII 2022… 00: 28… Draginja VUKSANOVIĆ- STANKOVIĆ poručila Dritanu ABAZOVIĆU: “Sarajlije su vam dale najbolji odgovor, dat će i država BiH”… (foto, video)

I DALJE SE Nastavljaju varnice među vlastima Crne Gore…

Predsjednica Klupa SDP- a u Skupštini Crne Gore Draginja Vukasnović– Stanković upitala premijera te zemlje Dritana Abazovića zbog čega se izvinjavao Majkama Srebrenice, ako je u njegovom govoru u Srebrenici bilo sve uredu.

On joj je poručio da je time želio smanjiti tenzije.

Danas su vama najbolji odgovor dale Sarajlije, a dat će vam i država BiH. Meni je žao što vi ne pravite razliku između ratnog zločina i genocida jer se genocid vezuje za rasu, vjeru i naciju jer neko je ubijen zato što je određene nacije. Možda ne bi bio ubijen da nije te nacije. Svaki ratni zločin i genocid, utvrđen međunarodnim presudama ću da osudim, bez obzira ko ga je i nad kime počinio”, replicirala je Draginja Vuksanović– Stanković…

Čitaj još:   SKANDAL: NERMIN NIKŠIĆ (ni)je znao šta radi drug Bego u Srebrenici... (foto i video)

BONUS VIDEO: Rasprava Draginja Vuksanović Stanković- Dritan Abazović u parlamentu…

izvor (SB)