IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UJEDINJENE PROBOSANSKE SNAGE: Pokret za državu održao skup u Banja Luci, prisustvovali Izetbegović, Mijatović i Nikšić… (foto)

PROBOSANSKE STRANKE U BANJOJ LUCI, OSIM NAŠE STRANKE, NIP I PLATFORME ZA PROGRES, POKAZALE JEDINSTVO…

BANJA LUKA: BiH, Zanimljivosti, vijesti ponedeljak, 05. IX… 00: 58… UJEDINJENE PROBOSANSKE SNAGE: Pokret za državu održao skup u Banja Luci, prisustvovali Izetbegović, Mijatović i Nikšić… (foto)

U dvorani Mejdan u Banjoj Luci održan je skup “Pokreta za državu”, čime ovaj pokret zvanično kreće u kampanju širom manjeg bh. entiteta...

Skupu su prisustvovali Nermin Džindić, zamjenik predsjednika Saveza za bolju budućnost BiH (SBB), Vojin Mijatović, Bakir Izetbegović, Nermin Nikšić, Edin Ramić,te predstavnici ostalih stranka koje učestvuju u “Pokretu za državu”.

Nakon skupa, Džindić je poručio da je “Pokret za državu” pokret za Bosnu i Hercegovinu.

  • Bosna i Hercegovina je naše najveće bogatstvo, a “Pokret za državu” je pokret za Bosnu i Hercegovinu, bez politikanstva i bez kalkulacija. Svojom podrškom smo pokazali i dokazali spremnost na jedinstvo i to ćemo pokazati u svakom trenutku i na svakom pedlju naše domovine ne gledajući interese pojedinaca– istakao je Džindić.
Čitaj još:   ALEKSANDAR Musić: MILOJKU Spajiću sat otkucava, u političkom smislu mu je– biti ili ne biti, JAKOV Milatović će ga pustiti da se prži na laganoj vatri... (foto, video)

Podsjećamo, u “Pokret za državu” su udružene sve probosanske stranke kao što su: Stranka za BiH, SDP, SDA, SBB, DF, GS, PDA, Socijaldemokrate BiH, Narodni evropskih savez te Bosanskohercegovački Zeleni.

U ovoj koaliciji nisu Naša stranka, NiP i Platforma za progres…

izvor Hayat.ba

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more