IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODGORICA: O predlogu za skraćenje mandata Skupštine Crne Gore 30. septembra- “Predsjednik mora prisustvovati” (foto, video)

Predsjedavajuća Zakonodavnog odbora Maja Vukićević kazala je da je raprava o prijedlogu predsjednika Mila Đukanovića da se skrati mandat Skupštini odložena i danas, dok se ne steknu uslovi za njen nastavak, odnosno dok Đukanović ne dođe na sjednicu…

POGRORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 29. IX- 09: 34… PODGORICA: O predlogu za skraćenje mandata Skupštine Crne Gore 30. septembra- “Predsjednik mora prisustvovati” (foto, video)

O Đukanovićevom predlogu za skraćenje mandata Skupštine Crne Gore 30. septembra…

Na sjednici se, između ostalog, raspravlja i o prijedlogu predsjednika Đukanovića o skraćenju mandata Skupštini.

Kako je kazala predsjednica odbora, s obzirom na to da predsjednik nije došao, poslao je predstavnike, odbor neće raspravljati o ovoj tački.

“Mi smo bili fleksibilni, ali predsjednik je trebao da nađe vremena i dođe na sjednicu, s obzirom na to da je ovo njegov prijedlog. Mislim da je bilo odgovorno da se pojavi, pošto je ovo veoma važna stvar”, kazala je predsjedavajuća odborom Maja Vukićević.

Čitaj još:   Nataša Kandić razapeta: DIRNULA JE U OSINJE GNIJEZDO, ŠKORPIONI UBIJALI ALBANSKU DJECU I ŽENE...

Poslanica Laličić rekla je da je legitimno to što je predsjednik poslao predstavnika te da smatra da bi o ovoj tački ipak trebalo da se raspravlja.

Vukićević ipak insistira na tome da predsjednik mora da bude prisutan.

“Objašnjeno je klubu DPS- a da predsjednik mora biti prisutan, zato mi nije jasno sve ovo sada”, kazala je Vukićević.

Rasprava o ovoj tački je odložena dok se ne steknu uslovi i dok predsjednik ne dođe na sjednicu.

Odbor je ustanovio da su u Skladu s Ustavom i zakonima preostala dva prijedloga koja su bila na dnevnom redu: prijedlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Crne Gore i Vlade Gruzije o readmisiji lica koja su bez dozvole boravka i prijedlog zakona o potvrđivanju Sporazuma o izmjenama i dopunama Sporazuma između Vlade Crne Gore i Vijeća ministara Bosne i Hercegovine o graničnim prelazima za pogranični saobraćaj.

izvor analitika.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more