IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILO Đukanović: Nije riječ o Davidu, nego BRATU ABAZU, slugi VELIKOSRPSKOM koji je zarobljenik teških zabluda… (foto, video)

“Nije riječ o Davidu već bratu Abazu– slugi velikosrpskom”, prokomentarisao je Đukanović riječi premijera koje je uputio prije nekoliko dana– “Golijat je dobijao sve bitke dok nije naišao na Davida”.

“Sjetićete se da je određena varijacija poruke bila i slogan opozicije na izborima 2016. godine. Tada je bilo “Mi ili on”. Prilično glupavo i pretenciozno sročen slogan i znate epilog. Oni su izgubili”.

“Građanski pokret URA i Dritan Abazović dobili su jasnu poruku – u vidu koliki ih postotak stanovništva podržava. To je dovoljno samo za preživljavanje parlamentarno i ništa više od toga. Ono što bi bilo dobro jeste da se probudi iz svog sna i zablude”, kazao je Đukanović.

“On se iz ovoga ne može spasiti, ali može barem da ne čini više štete”, dodao je referišući na jučerašnju smjenu direktora ANB- a.

“To što Abazović očekuje nije ozbiljna politika nego Diznilend, URA živi u iluziji”, smatra on i dodaje, kako kaže, iz pozicije predsjednika najveće partije u Crnoj Gori– više će se kriminala i izdaje ispostaviti tokom ove posljednje dvije godine, nego za trideset godina vršenja vlasti od strane DPS- a.

“Čini mi se da je zarobljenik teških zabluda. Prva koju nam je uporno ponavljao kako se očekuje aber nekog iz Vašingtona ko će “počistiti” političku scenu Crne Gore i ko će otvoriti prostor da bude onoliko veliki koliko je zamislio da može da bude. Druga zabluda je da se može vrtjeti teza o kriminalizovanom DPS-u i toj partiji kao organizovanoj kriminalnoj grupi.”

Čitaj još:   CRNOGORSKI OBRAZ: Crnogorci ne smiju dozvoliti da se uništi suverenost i međuvjerski sklad u Crnoj Gori...

“Smatram da, bez obzira na sve štete koje je Crna Gora pretrpjela u prethodne dvije godine, je korisno iskustvo da se vidi šta je alternativa dotadašnjoj vlaasti.

Nakon dvije godine vidimo da nema “leševa iz ormara” prethodne vlasti i nema optužnica protiv bilo kog pojedinca iz izvršne ili parlamentarne vlasti koju je predstavljala DPS. Imamo samo iluziju aktuelnog premijera i njegovih istomišljenika da bi to mogla biti mantra koja će ih održavati u statusu političke važnosti u Crnoj Gori” ocijenio je Đukanović.

Hibridni rat protiv Crne Gore je nastavljen, kaže Đukanović.

“Sve što se događa u Crnoj Gori, uključujući posljednji sajber napad je dio državno političkog repertoara koji Rusija preduzima protiv Crne Gore i drugih država ZB u namjeri da osujeti njihovu evropsku i evroatlansku budućnost”, kazao je Đukanović.

Čitaj još:   TRI GODINE OTKAKO NAS JE NAPUSTIO SLAVNI GLUMAC ... (foto i video)

BONUS VIDEO: Milo Đukanović- 2BS Foum

izvor: pobjeda.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more