IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Mitropolit Crnogorske pravoslavne crkve Mihailo: Tužilaštvo da pokrene postupak protiv SPC i Joanikija i ispita slučaj naručivanja 100 kalašnjikova… (foto, video)  

Poziva se državni tužioc da, kako je naveo, pokrene postupak protiv cijele Srpske crkve i vladike Joanikija i ispita slučaj naručivanja 100 kalašnjikova od jedne kriminalne grupe, o čemu je vlast izviještena od Interpola…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijestri, ponedeljak, 10 X- 00: 54… Mitropolit Crnogorske pravoslavne crkve Mihailo: Tužilaštvo da pokrene postupak protiv SPC i Joanikija i ispita slučaj naručivanja 100 kalašnjikova… (foto, video)

Pseudohrišćanski svetosavski pokret organizovao kvazireligiozni događaj- moleban za spas svetinje braka i porodice pred sabornim hramom u Podgorici.

Načelstvovao mu je vladika Joanikije koji prilagođava jevanđelje velikosrpskim nacionalnim interesima – naveo je u reagovanju mitropolit Crnogorske pravoslavne crkve Mihailo. 

Umjesto da se, kako je rekao, “natiječe s anđelima božjim u ljubavi prema ljudskom rodu on na svakom mjestu i u svakoj prilici na brutalan način nasrće na Crnu Goru, Crnogorce i manjine i priziva zlo i nesreću”.

– Ovoga puta, brigom za najveću svetinju, porodicu, pere biografiju koju krase optužbe za zataškavanje slučajeva pedofilije i podsticanje na oružane nemire – naručio je 2020. godine 100 kalašnjikova namijenjenih oružanoj pobuni u slučaju propasti na izborima onovremene opozicije – kazao je Mihailo.

Čitaj još:   NIKŠIĆ: CECA nakon koncerta, NIJE UPLATILA NI CENT POREZA NA UGOVOR...

Tog avgusta prije dvije godine, prema njegovim riječima, “Bog nas je spasio da ne poteče krv Crnom Gorom”. 

– A onda je, na krilima anticrnogorske opozicije, koja se te godine dofatila vlasti Srpska crkva prerasla u silu iznad naše države.  Danas je ideološki podupirač toj istoj vlasti koji će dovesti do još jednoga genocida i zločina nad građanima koji nijesu srpske narodnosti, što ona priziva – ocijenio je Mihailo. 

Poziva državnoga tužioca da, kako je naveo, pokrene postupak protiv cijele Srpske crkve i vladike Joanikija i ispita slučaj naručivanja 100 kalašnjikova od jedne kriminalne grupe, o čemu je vlast izviještena od Interpola.

– Pozivam ga i da pokrene izviđaj u vezi pedofilije unutar Srpske crkve i zbog protivustanoga djelovanja, miješanjem u predizborne aktivnosti, pred opštine zakazane za 23. ovoga mjeseca- poručio je Mihailo.

BONUS VIDEO: Dolazak Na Cetinje Helikopterom Mitropolita Joanikija i Patrijarha Porfirija

IZVOR Pobjeda.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more