IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VELIKE POHVALE IZ SARAJEVA: Kapiten BiH- naježim se kada vidim kako Crnogorci pjevaju svoju himnu… (foto, video)

Kapiten Reprezentacije Bosne i Hercegovine- Mirsad Terzić: “Najvažniji kult reprezentacije. Crnogorce kad vidim kako pjevaju himnu, ja se naježim. Dakle, nama treba kult. Pokušaćemo da damo sve od sebe.”

SARAJEVO: Svijet, Sport, vijesti, utorak, 11- X- 21: 54… VELIKE POHVALE IZ SARAJEVA: Kapiten BiH- naježim se kada vidim kako Crnogorci pjevaju svoju himnu… (foto, video)

Rukometaši CRNE GORE u četvrtak igraju protiv Bosne i Hercegovine u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Prije toga čeka ih duel sa Slovenijom, dok naši rukometaši igraju protiv Kosova.

Pred meč sa BiH brojne pohvale su stigle na našu adresu iz tabora rivala.

“Mi se bavimo sportom u kojem je sve moguće. Ako ne razmišljamo tako, onda nijesmo na pravom putu. Crna Gora je bila iznenađenje na Euru, ali je prije nekoliko godina bila u našoj situaciji. Dakle, ne treba izmišljati stvari, nego ih možemo kopirati– i reprezentacija i savez…

Trenutno smo realno mnogo ispod, što ne znači da nećemo dati sve od sebe protiv Slovenije. Ista ta Slovenija je jaka, ali nadigrana dva puta od Srbije u kvalifikacijama za SP”, podsjetio je kapiten Mirsad Terzić i dodao:

“Ništa nije nemoguće. I Srbija je bila u dosta teškoj situaciji, tako da su i oni u nekom zaletu. Ali kad pričamo o selekcijama Srbije i Crne Gore, tu je najvažniji kult reprezentacije. Crnogorce kad vidim kako pjevaju himnu, ja se naježim. Dakle, nama treba kult. Pokušaćemo da damo sve od sebe.”

Čitaj još:   UŽIVO SA CETINJA: Bečić izrekao mjeru udaljenja sa sjednice Andriji Popoviću iz Liberalne partije!

Prva utakmica će biti odigrana 16. oktobra 2022. godine protiv reprezentacije Crne Gore u dvorani “Mirza Delibašić”, centar Skenderija, sa početkom u 20 sati.

Utakmica između Slovenije i Bosne i Hercegovine na programu je u četvrtak u 20 časova.

BONUS VIDEP: Crnogorska himna pred utakmicu Evropskog prvenstva Crna Gora- Holandija (22. jan 2022)

IZVOR CdM.me

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more