IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HIT DRUŠTVENIH MREŽA- NAVIJAČICA FERENCVAROŠA PRIVUKLA VELIKU PAŽNJU: Prsata Mađarica zarađuje na sajtu za odrasle! (foto, video)

Jedna od njih, je malo kome na stadionu prošla nezapaženo, jeste i prsata plavuša Izabela Manditi…

BUDIMPEŠTA: Svijet, Sport, vijesti, subota, 15- X- 00: 24… HIT DRUŠTVENIH MREŽA- NAVIJAČICA FERENCVAROŠA PRIVUKLA VELIKU PAŽNJU: Prsata Mađarica zarađuje na sajtu za odrasle! (foto, video)

Ona je sve bacila u drugi plan, u četvrtak uveče, na stadionu “Grupama arena” u Budimpešti! S jedne strane su grmeli navijači Ferencvaroša, popularna “Zelena čudovišta”, s druge su gromoglasnom pesmom pristalice Crvene zvezde bodirle svoj klub – a između su se izdvajale atraktivne navijačice Fradija!

Izabela Manditi
FOTO: PRINTSKRIN/FACEBOOK

Jedna od njih, koja je malo kome na stadionu prošla nezapaženo, jeste i prsata plavuša Izabela Manditi.

Ona je u domovini poznata kao model i koja za devet dolara mesečno prodaje svoj eksplicitni sadržaj na jednoj platformi na društvenim mrežama.

Izabela Manditi
FOTO: PRINTSKRIN/FACEBOOK

Obučena u boje Ferencvaroša, crnu kožnu kombinaciju i zeleni sako, Izabela je privlačila veliku pažnju i na samim tribinama i u VIP zoni gde su gosti mogli da uživaju u bogatom izboru hrane i pića, a “mađarska kuhinja” je i ovaj put opravdala odličan renome.

Čitaj još:   "MAMA SVE ZNA": SILOVALA SU ME DVA MUŠKARCA, jezivo priznanje uplakane Mine Vrbaški... (foto i video)
Izabela Manditi
FOTO: PRINTSKRIN/FACEBOOK

Pored toga što se predstavlja kao erotski model, Izabela na svom sajtu već pet godina pruža i usluge masaže. Pritom dodaje da je u svetu modelinga već 17 godina. Sudeći prema člancima koji su joj posvećeni poslednjih godina, čini se da uživa veliku popularnost u domovini.

Izabela Manditi
FOTO: PRINTSKRIN/FACEBOOK

Izabela je na kraju mogla se raduje pobedi svog tima, jer je Ferencvaroš zasluženo pobedio Zvezdu sa 2: 1 – uz fantastičnu atmosferu koja je viđena na stadionu. Podsetimo, crveno-beli su imali nešto više od 1.000 navijača u Budimpešti, tako da nije izostala podrška sa tribina ni našem najtrofejnijem klubu.

izvor agencije

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more