IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Sjajni gest iz Sarajeva: Bivši predsjednik RK Bosna NERMIN SALMAN kupio sve ulaznice za navijače CRNE GORE pred susret sa BiH… (foto)

Još jedna sjajna sportska priča u odnosima Bosne i Hercegovine i Crne Gore…. Sportske priče bez granica: Ko je platio karte svim navijačima Crne Gore…

Crnogorski navijači ponovo oduševili bh. javnost: “Sami ste krivi što smo vas zavoljeli”

Ovog puta dolazi iz Sarajeva, gdje će rukometne reprezentacije dvije države večeras od 20 sati odigrati meč drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

U glavnoj ulozi našao se Nermin Salman, nekadašnji predsjednik Rukometnog kluba Bosna.

– Delegaciju Rukometnog saveza Crne Gore predvođenu predsjednikom Petrom Kapisodom, koja je na biletarnici planirala da kupi ulaznice za organizovanu grupu navijača koja dolazi na meč u Sarajevu, Salman je naime, prijatno iznenadio.

Prvi čovjek RK Bosna u vrijeme dok je dres tog kluba nosio Kapisoda, odlučio je da kupi sve ulaznice za crnogorske navijače i time napravio gest za svako poštovanje, još jednom potvrdivši zbog čega je izuzetno cijenjen u rukometnom svijetu.

Čitaj još:   Azerska vojska od jermenskih snaga zaplijenila veće količine oružja i vozila ... (foto i video)

Uz zahvalnost, Kapisoda je u ime Saveza pozvao g- dina Salmana da bude specijalni gost kada Bosna i Hercegovina u nastavku kvalifikacija bude gostovala u Podgorici – saopšteno je iz RSCG.

Duel u dvorani „Mirza Delibašić“ igra se u 20 sati, a Crna Gora bi pobjedom napravila veliki korak ka Evropskom prvenstvu 2024. godine.

izvor: pobjeda.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more