IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILO Đukanović: Još nijesmo pomenuli sve aktere organizovanog kriminala… (foto, video)

MILO Đukanović je ukazao na tri najave aktuelne vlasti koje, kako je istakao, opisuju njihovo samoreklamerstvo.

TIVAT: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 18- X- 09: 24… MILO Đukanović: Još nijesmo pomenuli sve aktere organizovanog kriminala… (foto, video)

Organizovani kriminal će bez ikakve sumnje završiti na sudu, ko god bio njegov akter. A, plašim se, da još uvijek nijesmo pomenuli sve one koji su akteri baš toga kriminala, poručio je predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović sinoć u Tivtu na završnoj konvenciji izborne liste “Prava stvar, Koalicija Za Tivat svih nas”.

Sa skupa je konstatovano da će se 23. oktobra, pobjedom liste koju sačinjavaju predstavnici koalicionih partnera DPS, SD, SDP, LP, Tivtu vratiti stari sjaj.

Đukanović je na početku svog obraćanja istakao da smatra da se intenzivnim ekonomskim i ukupnim razvojem Tivta u nekoliko godina nakon obnove nezavisnosti izgradio jedan potpuno novi temelj našeg grada, te da je na taj način razriješena dilemu oko toga kojim će se putem dalje Tivat razvijati.

Đukanović je ukazao na tri najave aktuelne vlasti koje, kako je istakao, opisuju njihovo samoreklamerstvo.

– Prva je bila da će se energično obračunati sa kriminalom i korupcijom u Crnoj Gori, koji su obavezno tendenciozno vezivali za prethodnu vlast. Nije dugo prošlo, ova Vlada je trajala ukupno 113 dana, da bismo otkrili organizovani kriminal u srcu Vlade, organizovani kriminal koji je organizovala Vlada. Organizivani kriminal, koji će, bez ikakve sumnje, završiti na sudu, ko god bio njegov akter. A, plašim se, da još uvijek nijesmo pomenuli sve one koji su akteri baš toga kriminala – istakao je Đukanović.

Čitaj još:   TURSKA, DONIRA KOSOVU BORBENU TEHNIKU: Stigle "Kobre", u kasarni "Adem Jašari" bila svečana primopredaja...

Takođe, podsjetio je i na najavu predstavnika vlasti da su oni ekskluzivni borci za vladavinu prava u Crnoj Gori, koja će dovesti pravnu državu Crnu Goru na nivo razvijenih evropskih država.

Kompetentne, odgovorne i posvećene državnim interesima Vlade Crne Gore. Kada to uradimo pred nama je relativno jednostavan zadatak – treba da povežemo našu buduću aktivnost sa onim što smo radili do 30. avgusta u Crnoj Gori i da nastavimo da našu državu stabilno i dinamično vodimo putem ka evropskom cilju – zaključio je Milo Đukanović.

Nositeljka liste Dubravka Nikčević obećala je da će zajedno sa kolegama sa liste koju predvodi djelovati isključivo u interesu građanki i građana Tivta i raditi na daljem razvoju našeg grada.

– Tivćanke i Tivćani, žele dalje kapitalne investicije, domaćinsko upravljanje gradom, kao i stvaranje društvenog ambijenta koji oslikava stabilnost i svu ljepotu mediteranskog i evropskog Tivta. Zato 23. oktobra, sigurnije nego ikada, zaokružimo broj 4 za pravu stvar, za Tivat svih nas – poručila je Nikčević.

Čitaj još:   BIL GEJTS SE OGLASIO O VAKCINAMA- OVO NIJE POŠTENO: Kada će korona biti "ukroćena"? Da ili ne u 2021! (foto i video)

Konvenciji su prisustvovali i potpredsjednica DPS-a Sanja Damjanović, predsjednik SDP-a Raško Konjević, predsjednik LP-a Andrija Popović, potpredsjednik SD-a Boris Mugoša, generalni sekretar DPS Aleksandar Bogdanović, poslanica Jovanka Laličić, koordinatori DPS za Tivat Nikola Janović i Aleksandar Pavićević.

BONUS VIDEO: Završna konvencija izborne liste “Prava stvar, Koalicija Za Tivat svih nas”

izvor Kodex.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more