IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“Pritisci na Srbiju rastu, mnogi žele kraj sage oko Kosova”: Vučić- mogao bih da se povučem… (foto, video)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, uz napomenu i da “nije isključeno da se povuče sa funkcije kako bi kupio šest do devet mjeseci vremena za Srbiju”…

BRISEL- BEOGRAD: Svijet, Srbija, vijesti, petak, 21- X- 00: 24… “Pritisci na Srbiju rastu, mnogi žele kraj sage oko Kosova”: Vučić- mogao bih da se povučem… (foto, video)

Vučić je rekao za TV Prva da je u razgovoru i sa američkim državnim sekretarom Entonijem Blinkenom čuo za rok od nekoliko nedelja da se reši pitanje Kosova, ali smatra da je to nerealno.

– Vidim večeras da je Kvinta zatražila hitan prijem i pretpostavljam da će mi doneti sve ono što je albanski list objavio da treba uraditi do 24. februara sledeće godine, pa deluje da će po svaku cenu da traže neko rešenje – rekao je Vučić.

Ništa ne treba odbijati unapred, ali od onoga što vidim, sve je to teško za Srbiju, a ako moram u ovom trenutku da se odredim – nisu nam dali šansu- kazao je Vučić.

Čitaj još:   ANDREJ Milović: DRITAN Abazović spreman da izazove haos i rat da bi sačuvao fotelju... (foto)

Upitan o spekulacijama da bi mogao da se povuče sa funkcije predsednika, Vučić je rekao:

 U politici danas jeste, sutra niste i na to morate da budete spremni. Čovek koji je u političkoj areni, to mora da razmišlja svakog dana. Ja to nisam rekao zato što sam slabić ili lenj ili zato što sam pritisnut od svog naroda. U ovom trenutku verovatno imam istorijsku maksimalnu podršku naroda- rekao je on i dodao:

– Možda bi mi bilo lakše sutra da se sklonim. Ostaće iza mene i sve bolnice, putevi, pruge i sve ono što niko nikada nije izgradio. Govorim o svim delovima društvenog života. Ja ne bežim od odgovornosti, mogao bih da se povučem i napravim taktički potez, kupio bih tako šest do devet meseci za zemlju- rekao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

BONUS VIDEO: Aleksandar Vučić Najnovije ,Sukobi na tzv.Kosovu?! Vučić Moramo biti spremni…

izvor Direktno.rs

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more