IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STRAVIČNA NESREĆA U CRNOJ GORI! Automobil sa tri osobe sletio sa mosta u rijeku, izvučeno tijelo djevojke, pozvani ronioci…

U mjestu Rogami, došlo je do saobraćajne nezgode kada je vozilo ‘glof 3’ koje je prelazilo preko mosta zbog jake bujice rijeke zvrašilo u vodi. Prema nezvaničnim informacijama, za sada je izvučeno tijelo djevojke.

Prema saznanjima Portala Standard dva vozila su pokušala da pređu most na omanjoj rijeci Širolija, koja se nalazi isod Duklje, ali je vozač prvog automobila odustao od prelaska jer je rijeka bila previše nabujala i poplavila most, međutim vozač drugog automobila je odlučio da ipak pokuša da pređe. Kad je bio na sredini mosta jaka vodena bujica je prevrnula vozilo koje je završilo u rijeci. Pomenuti most inače prema navodima mještana nije za saobraćaj kad je vodostaj rijeke ovoliko velik.

Pretpostavlja se da su u vozilu bile još dvije osobe za kojima sa traga. Čeka se dolazak ronilaca iz Bijele. Na terenu su pripradnici policije i službe zaštite i spašavanja.

Čitaj još:   Nikolić: Krivokapić na čelu NAJGORE VLADE U ISTORIJI CRNE GORE, da li ćemo agoniju prekinuti izborima, ili na drugi način...(video)

Iz Službe zaštite i spašavanja Glavnog grada saopšteno je da su u 7.37 časova dobili prijavu da je u mjestu Rogami automobil sletio u potok Širolija.

“Izlaskom na lice mjesta ustanovljeno je da je automobil potonuo i pretpostavlja se da je u njemu više osoba. Akcija izvlačenja je u toku, a pripadnici Službe su do sada izvukli jedno beživotno tijelo koje je predato nadležnoj službi. Potraga se nastavlja, a po naređenju komandira Službe angažovana je ronilačka jedinica iz Bijele”, saopšteno je iz Službe zaštite i spašavanja.

Službi hitne medicinske pomoći slučaj je prijavljen u 07:39 sati.

izvor: standard.me

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more