IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZBOG MANIPULACIJA I HUŠKANJA VUČUROVIĆA I EKIPE: Veliki broj Srba ponovo postaju Crnogorci, dosta im je laži!?

Razlog zbog kog neće više da budu Srbi su višegodišnje laži, agresivnost, manipulacije i zloba kojima su DF, propagandne ispostave BIA-e i funkcioneri takozvane SPC po nalogu Beograda zatrovali srpski politički korpus u Crnoj Gori.

Ispred Skupštine Crne Gore u četvrtak je održan veličanstveni protest pokreta ”Ima nas”, na kojem je oko 30.000 Crnogoraca poslalo snažnu poruku da neće dozvoliti veleizdajnicima i izrodima da uništavaju državu za koju su se teško izborili.

Atmosfera na skupu bila je sjajna, što dokazuje da se probudila građanska i evropska Crna Gora.

Iako je srbonacista i zastupnik neočetničke ideologije iz ekstremističkog političkog saveza Demokratski front, Jovan Jole Vučurović, inače bivši Crnogorac, u tiradi brutalne lažavine kazao da će učesnici skupa u četvrtak pokušati da izazovu sukobe, do toga, naravno nije došlo.

Podsjetimo, lažov i velikosrpski huškač Vučurović, kazao je da se u četvrtak ’’sprema državni udar i poziv na građanske sukobe i građanski rat, od strane ekstremista koji organizuju ove skupove, a koji se kriju iza nekih nevladinih organizacija’’.

Srbonacista iz DF-a je insinuirao da se “možda sprema i upad u Skupštinu Crne Gore”.

Ovakvo brutalno laganje i huškanje od strane Vučurovića samo je dio velikosrpske propagande kojom se željela izvršiti sabotaža veličanstvenog patriotskog protesta. U toj sabotaži osim Vučurovića i ponekog njegovog saborca iz DF-a, učestvovale su i propagandne ispostave srpske BIA-e, ali i one u vlasništvu ’’dorćolskih šanera’’ Dragana Šolaka i Đilasa.

Nakon što je održan skup u četvrtak, jasno je da sabotaža lažima i propagandom nije uspjela, protest je bio ogroman uspjeh.

Velikosrpska propaganda obila se o glavu njenim protagonistima.

Čitaj još:   ODUŠEVLJENJE U ALBANIJI: Stigli turski dronovi "Bayraktari"... (foto, video)

Kako saznaje portal Aktuelno, nakon razgovora sa ogromnim brojem sada već bivših crnogorskih Srba, mnogi pripadnici ove političke grupacije odlučili su da se vrate svojim korijenima, okanu se srbovanja i ponovo postanu Crnogorci.

Razlog za to je, kako navode, zato što im je dosadilo da ih ’’lica kao što su Vučurović, njegovi politički saborci i propagandne ispostave za blaćenje Crne Gore, stalno brukaju’’.

’’Vučurović je prećerao, prevazišao je čak i prekaljenog mrzitelja Slavena Radunovića. Onolika količina laži, zlobe i ratnohuškačke, maliciozne tendencije su nezapamćene. Ti ljudi kao što je Vučurović, ali i mnogi njegovi saborci iz DF-a, bi sukobe i rat u Crnoj Gori pa svoje bolesne aspiracije projektuju na Crnogorce’’, rekao je za portal Aktuleno jedan od sada već bivših crnogorskih Srba kojem se, očigledno, smučila propaganda koju za sobom ostavljaju neki od političkih predstavnika Srba u Crnoj Gori.

Prema navodima nekih od naših sagovornika, razlog zbog kog neće više da budu Srbi su višegodišnje laži, agresivnost, manipulacije i zloba kojima su DF, propagandne ispostave BIA-e i funkcioneri takozvane SPC po nalogu Beograda zatrovali srpski politički korpus u Crnoj Gori.

Ističu da je jasno da je srpstvo u Crnoj Gori politička odrednica i da ne žele da budu poistovećivani “sa likovima kao što je Jovan Vučurović”.

“Ili onaj zadrigli kubanski bokser Raičević koji je na čelu medijske propagandne ispostave BIA-e za Crnu Goru. Kakva je tek to svaštavčina”, glasio je rezime jednog od naših sagovornika.

Ovakvo raspoloženje u srpskom političkom korpusu nije začuđujuće s obzirom da je postalo očigledno  da profesionalni politički predstavnici Srba podstiču nezadovoljstvo kod pripadnika ove nacionalno-političke grupacije, izmišljaju ugroženost da bi sabotirali državu i za to dobijaju apanaže.

Čitaj još:   VREMENSKA PROGNOZA ZA NAREDNE DANE: Susnježica i snijeg, temperature do minus 4 C, a očekuju se i olujni udari vjetra... (foto)

Eksplicitni govor mržnje i huškanje od strane profesionalnilh političkih Srba očigledno su doprinijeli da ispliva istina o crnogorskom srpstvu, koje nikad nije postojalo i koje se svodi na demagoške kategorije pogodne da pojedinci žive lagodan život i dobijaju velike apanaže.

U.P.A.

izvor: http://aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more