IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI DETALJI O SMRTI POŠTARA MILOŠA STAMATOVIĆA- SAMOUBISTVO ILI UBISTVO?

Šta je uzrok smrti mladića iz Danilovgrada koji je kobnog dana bio na radnom zadatku i dalje je misterija.

POŠTAR je zadužio 15.000 eura iako je maksimalan iznos koji zadužuju u jednom danu 8.000 eura. Iz Pošte Crne Gore nisu demantovali informaciju, o iznosu koji je mladić ponio sa sobom na teren. Ipak zasada ostaje misterija zašto je ponio više od uobičajenog iznosa.

Nestanak Stamatovića su prijavile kolege prije tri dana kada se nije vratio da razduži smjenu. Navodno, on je krenuo sa 15.000 eura, koliko je i trebalo da podijeli penzionerskih naknada. Kobnog 17. decembra, poštar je na teren, na teritoriji Podgorice, krenuo oko 7 časova. Istog dana gubi mu se trag.

Policija je u međuvremenu tragala za mladićem. Nedugo nakon pokrenute potrage, Stamatovićev automobil je pronađen u Botunu, nedaleko od korita rijeke Morače, gdje je dan kasnije pronađeno i beživotno tijelo mladića.

Čitaj još:   STRAVA SCENE: Išao ulicom i pucao u žene, trudnicu teško ranio!!!

Stamatovića je pronašao mještanin koji je odmah obavjestio policiju. Uviđaj je obavljen, a nadležni tužilac odredio je da se obavi obdukcija tijela, nakon čega će biti poznat tačan uzrok smrti – kazao je sagovornik “Novosti” iz policije.

Isti sagovornik ne isključuje mogućnost da je u ovom slučaju riječ o samoubistvu.

– Pregledom automobila od ukupnog iznosa novca koji je trebalo da podijeli na ime penzija pronađeno je 2.500 evra. I dalje se ispituje da li je Stamatović nekome dugovao novac, koji je vratio od novca zaduženog kobnog dana – kazao je sagovornik “Novosti”.

Prema nekim sumnjama, mladić je tog dana prokockao veću količinu novca dok je ostatak ostavio u automobilu. Navodno kada je isplatio dug on je donio odluku da se ubije i skočio u nabujalu rijeku. Ipak, ove sumnje istražitelja do sada nisu potvrđene.

izvor: novosti.rs

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more