IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TRAGEDIJA U BEOGRADU: Policajac pucao sebi u glavu- Četvrto samoubistvo službenika MUP za pet mjeseci…

POLICIJSKI službenik Z. S. koji je radio u Policijskoj stanici Savski venac počino je samoubistvo u srijedu.

Kako je potvrđeno Srpskom telegrafu iz MUP- a, 40.godišnji Z.S. izvršio samoubistvo. Pucao je iz pištolja sebi u glavu, u PS Savski venac.

On je iz službenog pištolja pucao u sebe u privremenim prostorijama, gdje se trenutno nalazi Policijska stanica Savski venac.

Z. S. je bio rodom iz Šapca, a radio je u auto- patroli.

Zoran S. (40) koji je radio u Policijskoj stanici Savski venac počino je samoubistvo juče ujutru u privremenim prostorijama ove stanice u Savskoj broj 6, u centru Beograda, potvrđeno je za Nova.rs.

Zoran, rodom iz Šapca, prije tri godine preselio se u Niš, odakle je svakodnevno putovao za Beograd na posao u auto- patroli.

„Juče je uredno došao na posao i otišao u prostorije gdje se presvlače kolege na 4. spratu. Kako ga dugo nije bilo, kolege su ga potražile i pronašle u toaletu sa prostrelnom ranom. Navodno je razlog, zbog čega se opredelio na ovakav korak, privatne prirode“, kaže izvor našeg portala.

Čitaj još:   VUČIĆ SE OBRATIO IZ VOZA KAO TITO: Govorio o planiranom atentatu na njega- "radi se o sedam ljudi koji su uvezani..." (foto, video)

Takođe, ono što je dodatno uznemirujuće u ovom slučaju jeste činjenica da je prije nekoliko nedelja ovaj čovjek prošao psihološko testiranje.

„Prije oko 15 dana su zaposleni imali petogodišnje testiranje, gdje je i Zoran bio. Između ostalog, to je bilo i razgovor sa psihologom koji je on uredno prošao“, kaže naš sagovornik.

izvor: nportal.rs

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more