IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VRIJEME KOD NAS: Jutros oblačno, tokom dana više sunca, šta se očekuje sutra i tokom vikenda… (foto)

Jutarnja temperatura zraka od minus četiri do dva, na jugu do četiri, a dnevna od četiri do 10, na jugu do 14 stepeni Celzijusa… Obucite se toplo, danas oblačno sa snijegom…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 06: IV-2023, 09: 44…  VRIJEME KOD NAS: Jutros oblačno, tokom dana više sunca, šta se očekuje sutra i tokom vikenda… (foto)

U Bosni danas se očekuje pretežno oblačno vrijeme, uz djelimično razvedravanje poslijepodne.

U Hercegovini pretežno sunčano.

Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni.

Jutarnja temperatura zraka od minus četiri do dva, na jugu do četiri, a dnevna od četiri do 10, na jugu do 14 stepeni Celzijusa.

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme. Jutarnja temperatura oko minus tri, a dnevna oko šest stepeni Celzijusa.

četvrtak, 06.04.2023. godine
Biometeorološke prilike djelimično će se popraviti. Malo ugodnije u odnosu na protekli period, stabilnije, uz blagi porast temperatura, koje će još uvijek biti neprimjerene ovom dijelu godine. Pri tome će u Bosni, osjetljivim osobama najveći problem predstavljati hladno i tmurno vrijeme, uz povećanu naoblaku i rijetke sunčane periode u drugom dijelu dana. Moguće su meteopatske reakcije u vidu blaže glavobolje, dekoncentracije, promjene raspoloženja. U Hercegovini, mada još uvijek prohladno, ipak uz ljepšu opštu sliku, sa više sunca.

Čitaj još:   ŠOK SNIMAK: Vrući kadrovi zapalili Instagram, izvodi se striptiz- dvojica gledaju, kad je otkopčala BRUS... HAOS (foto i video)

Biometeorološke prilike djelimično će se popraviti. Malo ugodnije u odnosu na protekli period, stabilnije, uz blagi porast temperatura, koje će još uvijek biti neprimjerene ovom dijelu godine.

Pritom će u Bosni, osjetljivim osobama najveći problem predstavljati hladno i tmurno vrijeme, uz povećanu naoblaku i rijetke sunčane periode u drugom dijelu dana.

Moguće su meteopatske reakcije u vidu blaže glavobolje, dekoncentracije, promjene raspoloženja.

U Hercegovini, mada još uvijek prohladno, ipak uz ljepšu opću sliku, sa više sunca.

U petak pretežno sunčano vrijeme, uz umjeren porast naoblake poslijepodne. Vjetar slab, veći dio dana, zapadni i sjeverozapadni.

Jutarnja temperatura zraka od minus tri do tri, na jugu do šest, a dnevna od osam do 14, na jugu do 16 stepeni Celzijusa.

U subotu u Bosni pretežno oblačno, a u Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana lokalno je moguća slaba kiša. Vjetar slab promjenljivog smjera.

Jutarnja temperatura zraka od minus jedan do četiri, na jugu do sedam, a dnevna od osam do 14, na jugu do 16 stepeni Celzijusa.

U nedjelju pretežno oblačno vrijeme. Prijepodne lokalno slaba kiša je moguća u Hercegovini. Poslijepodne i tokom noći kiša u većem dijelu naše zemlje. Na planinama se očekuje snijeg.

Čitaj još:   SAMOUBICA Napad na autobus u Iranu, raste broj mrtvih...

Vjetar slab sjeverni i sjeveroistočni.

Jutarnja temperatura zraka od nula do pet, na jugu do osam, a dnevna od osam do 12, na jugu do 17 stepeni Celzijusa

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more