IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VIŠE TUŽILAŠTVO- PODGORICA: Mladi poštar Miloš Stamatović, ubijen i bačen u rijeku… (foto) 

U Tužilaštvu kažu da je, nakon svestrane analize svih prikupljenih dokaza i podataka, ocijenjeno da ne postoji sumnja da je u ovom slučaju bilo koje lice izvršilo krivično djelo za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti…

DANILOVGRAD: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 10: IV-2023, 19: 44… VIŠE TUŽILAŠTVO- PODGORICA: Mladi poštar Miloš Stamatović, ubijen i bačen u rijeku… (foto)

Više državno tužilaštvo u Podgorici saopštilo je da ne postoji sumnja da je ubijen Danilovgrađanin Miloš Stamatović (25), čije je tijelo 20. decembra prošle godine pronađeno u koritu rijeke Morače.

Više državno tužilaštvo u Podgorici, u predmetu formiranom povodom smrti M.S., lica koje je bilo zaposleno u Pošti Crne Gore, čije tijelo je pronađeno dana 20. 12. 2022. godine, preduzelo je sve neophodne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja predmetnog događaja, i to pribavljeni su materijalni dokazi u vidu snimaka i analize video nadzora, obavljeno je DNK, trasološko, grafološko, medicinsko i toksikološko vještačenje, kao i vještačenje po vještaku za digitalnu forenziku, a takođe u svojstvu svjedoka i građana saslušano je i više lica- saopšteno je iz VDT- a.

Čitaj još:   VIC DANA Dva pijanca vise na šanku pa će jedan...

U Tužilaštvu kažu da je, nakon svestrane analize svih prikupljenih dokaza i podataka, ocijenjeno da ne postoji sumnja da je u ovom slučaju bilo koje lice izvršilo krivično djelo za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

 Više držvno tužilaštvo je ranije saopštilo da je da je obdukcioni nalaz Stamatovića pokazao da je utopljenje uzrok smrti mladića.

Stamatović je bio zaposlen u Pošti Crne Gore, a njegov nestanak su, 17. decembra prošle godije prijavile kolege, nakon što se nije vratio da razduži smjenu.

On je u vrijeme nestanka kod sebe je imao oko 15.000 eura, koliko je i trebalo da podijeli penzionerskih naknada.

Ubrzo nakon nestanka pronađen je automobil kojim je mladić prevozio novac, a potom i njegovo tijelo na obali rijeke Morače u naselju Botun.

U vozilu je ponađeno između 2.000 i 3.000 eura, a ostatak novca se traži.

BONUS VIDEO: POŠTAR UBIJEN? Uradili mu UŽASNE STVARI…

izvor Pobjeda.me

“KOCKASTI” deklasirali Argentinu s 3:0 i plasirali se u osminu finala Svjetskog prvenstva u Rusiji

Hrvatska je s dvije pobjede već nakon 2. kola osigurala Read more

Čitaj još:   VIC DANA OD KOGA ĆETE SE SMEJATI SIGURNO: Muž i žena sjeli za stol da ručaju, a kad je ona iz frižidera izvadila pivo nasto je– urnebes… (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more