IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UBIJENOG Vidaka Vujovića (23) iz Podgorice PREPOZNALI PO TETOVAŽAMA! Upucali ga sa tri hica, pa spalili! (foto, video)

Brutalno ubijenog i spaljenog u žbunju Vidaka Vujovića (23) iz Podgorice istražitelji su identifikovali pomoću njegovih prepoznatljivih tetovaža na nozi, desnoj podlaktici i upečatljivim simbolima na vratu…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, utorak, 11: IV-2023, 00: 44… UBIJENOG Vidaka Vujovića (23) iz Podgorice PREPOZNALI PO TETOVAŽAMA! Upucali ga sa tri hica, pa spalili! (foto, video)

Kako pišu Vijesti.me, inspektori rade na slučaju, a u tome će im pomoći vještačenja telefonskih komunikacija ubijenog, provjeravaju se kontakti i pregledaju se snimci sa nadzornih kamera kako bi se utvrdila poslednja ruta kretanja Vujovića, koji je označen kao pripadnik škaljarskog klana.

Podsjetimo, njegovo tijelo nađeno je prije dva dana u selu Šteke nadomak Podgorice.

Vidak Vidojević je nađen mrtav pored puta

– Porodica je identifikovala Vidaka, a u svojstvu građana saslušano je više osoba od kojih su dobijeni podaci o kontaktima i navikama ubijenog mladića, ali za sada još uvijek nema osumnjičenog. Takođe, ne isključuje se ni to da je egzekutor imao saučesnike u zločinu- prenose Vijesti.

Vidak Vujović, podsjetimo, nestao je 5. aprila, a njegova porodica nije prijavila njegov nestanak već su, prema riječima Vijesti, pokušali sami da ga pronađu, a njegovo tijelo nađeno je 8. aprila kada je mještanin sela došao da obiđe svoje imanje.

– Mještanin je odmah pozvao policiju koja je sa specijalnim timovima vještaka i fornzičara, ali i policajaca sa psima tragačima počela da pretražuje svaki pedalj terena- kaže izvor Vijesti i dodaje:

Čitaj još:   Vlada Zdravka Krivokapića će pasti ukoliko do 31. marta ne budu Skupštini dostavili prijedlog budžeta... (foto)

– Prizor koji su zatekli bio je zastrašujući, tijelo je bilo poluugljenisano u jednom šumarku, pored slijepe makadamske ulice, na nekih 200 metara udaljenosti od glavnog seoskog puta. Pored leša su bile tri čaure.

Iako je telo bilo ugljenisano, tetovaže su ostale

Počinilac ili počinioci ovog zločina nakon vatrene paljbe pobjegli su sa mjesta ubistva.

– Sumnja se da je Vidak upucan na tom mjestu sa najmanje tri hica, a nakon toga zapaljen, ali tijelo nije u potpunosti izgorelo. Vatra je uhvatila glavu i grudni koš, a na rukama i nogama su i dalje bile vidljive tetovaže.

Ubijeni Vujović je imao policijski dosije zbog sitnijih krivičnih dijela, a dovodi se u vezu sa škaljarskim klanom.

– Imao je kontakt sa “škaljarcima”, svakako nije bio u vrhu tog klana, ali se družio sa njima i on je sam za sebe volio da govori da je pripadnik škaljarskog klana- kažu izvori i dodaju da istraga ne isključuje mogućnost da je on likvidiran u nastavku rata dva zavađena kotorska klana, škaljarskog i kavačkog, naročito imajući u vidu surovost egzekutora u ovom slučaju.

– Vujović u policijskim spisima evidentiran kao sitni prestupnik, koji je navodno samog sebe označavao članom škaljarskog kriminalnog klana. Da li je njegovo ubistvo povezano sa kriminalnim grupama, trebalo bi da se utvrdi istragom koja je u toku- prenose crnogorski mediji.

Čitaj još:   Budvanska policija uhapsila M.Z. (44) iz Budve: Na kamatu dao 300.000 eura... (foto)

Ubijeni Vidak Vujović je na društvenim mrežama često prezentovao sebe kao opasnog momka, kome su tetovaže zaštitni znak. On je između ostalog sebi nadenuo nadimak Bagzi

BONUS VIDEO: Danas je UBIJENA U BEOGRADU! KUKNJAVA ODJEKUJE SRBIJOM

izvor Informer.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more