IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRITAN Abazović otvorio fabriku ruske votke u Nikšiću: TVRDI da je to veliki dan za Crnu Goru… (foto)

Fabrika Beluga votke je svečano otvorena u Nikšiću. Premijer Crne Gore u tehničkom mandatu Dritan Abazović je kazao da je ovo veliki dan za Crnu Goru jer dolaze svjetski brendovi. Kazao je da fabrika ima 200 zaposlenih…

NIKŠIĆ: Crna Gora, Ekonomija, vijesti, četvrtak, 13: IV-2023, 00: 44… DRITAN Abazović otvorio fabriku ruske votke u Nikšiću: TVRDI da je to veliki dan za Crnu Goru… (foto)

Daka i Rusi vodkom nazdravili u Nikšiću…

Hvala svima. Biće i proizvodnja džina i pića. Šta reći, stvarno sam ponosan. Crna Gora je na pravom putu, faliće radne snage, spremajte se, ovo što se dešava u Nikšić dešavaće se u svakom gradu- poručio je DRITAN Abazović.

Iz Vlade su kazali da otvaranjem te fabrike,Crna Gora postaje baza jednog od najprestižnijih i najprepoznatljivijih brendova pića na svijetu, Beluga Noble vodke.

Čitaj još:   TRAGEDIJA U MOSTARU: Umrla žena, koja je pala na stijene tokom skokova sa Starog mosta... (foto)

 Ta kompanija je u Nikšiću već zaposlila više od 200 radnika u proizvodnji, administraciji i logistici, dok kancelarija za marketing i prodaju u Tivtu broji 50 zaposlenih- navode u saopštenju.

Kako se dodaje, do 2025. godine planiran je rast ukupnog broja zaposlenih na 400, a za zaposlene su u planu i različiti programi stručnog usavršavanja i obrazovanja.

 Prema najavama, već u narednom kvartalu kompanija će početi proizvodnju premium džina i premium ruma, a planirano je i lansiranje novog pića sa nižim procentom alkohola, Beluga Adriatic Botanicals- rekli su iz Vlade.

izvor KODEX.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more