IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SKANDAL NA CETINJE: SPECIJALCI UPALI U POGREŠAN STAN- Maltretirali rukometnog sudiju pred suprugom i maloljetnom djecom… (foto)

Grupa maskiranih i naoružanih dugim cijevima pripadnika Posebne jedinice policije jutros u cik zore izvršila je upad u stan rukometnog sudije Bogdana Kaluđerovića samo zato što je njegovo prezime pisalo na pločici na ulaznim vratima stana gdje živi sa ženom i dvoje maloljetne djece.

Riječ je zapravo o policijskoj grešci jer su provalili u pogrešan stan tražeći cetinjanina Nenada Kaluđerovića na čijim vratima nije bila pločica sa imenom, saznaje portal Standard.

Grupa razjarenih policajaca silovito je nasrnula na ovog čovjeka , dok su sve to gledali prestravljeni članovi njegove porodice.

Bogdan Kaluđerović je potvrdio ovu informaciju portalu Standard i detaljno objasnio šta se desilo.

“Jutros u 06.45 sati nakon lupanja otvorio sam vrata nakon čega su policajci upali u stan, i počeli da me maltretiraju u prisustvu maloljetne djece i supruge, potvrdio je kratko vidno potrešeni Kaluđerović koji je najavio da će danas Osnovnom državnom tužilaštvu na Cetinju podnijeti krivičnu prijavu protiv službenika policije.

Čitaj još:   KONSTITUIVNA SJEDNICA Glavnog odbora BS: Bošnjačka stranka izabrala novo rukovodstvo... (foto)

Kada su uvidjeli da je u pitanju greška specijalci su se povukli a onda upali u stan Nenada Kaluđerovića, gdje ga nisu pronašli ali su našli dvojicu njegovih tek punoljetnih sinova koje su odveli u zgradu policije.

Razlog kako se pretpostavlja je pritisak na Kaluđerovića da se preda.

Nezvanično policija je upala i u njegovu kuću na selu ali ga ni tamo nisu pronašli.

Standard saznaje da su brojni policajci pod punom opremom naoružanim dugim cijevima ispred stambene zgrade na Cetinju u kojoj živi Kaluđerović sa porodicom.

izvor: standard.me

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more