IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DANIJEL Živković: Želimo da u kampanju uključimo što više građana, organizovana stranačka mreža je naša prednost… (foto)

DANIJE Živković je kazao da je cilj da se narednih dana susretne sa što većim brojem aktivista i članova DPS-a kako bi bio ostvaren dobar izborni rezultat na osnovu već uhodane i dobro postavljene strukturne partijske mreže…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 20: IV- 2023, 17: 14… DANIJEL Živković: Želimo da u kampanju uključimo što više građana, organizovana stranačka mreža je naša prednost… (foto)

Vršilac dužnosti predsjednika Demokratske partije socijalista Danijel Živković obišao je veliki broj opštinskih odbora partije i upoznao članove sa predstojećim aktivnostima koje slijede u kampanji za parlamentarne izbore.

“Cilj je da se u toku još nekoliko narednih dana susretnem sa što većim brojem naših aktivista i članova kako bi se ostvario dobar izborni rezultat na osnovu već uhodane i dobro postavljene strukturne partijske mreže”, kazao je Živković.

DPS je, ističe on, poznata po najorganizovanijoj stranačkoj infrastrukturi u državi, tu komparativnu prednost će iskoristiti kako bi na terenu u neposrednom razgovoru sa građanima predstavili novu ponudu i konkretne mjere usmjerene na poboljšanje kvaliteta života.

“Ideja je da se u kampanju uključi što veći broj građana, bez obzira da li su stranački opredijeljeni, kako bi dali doprinos konačnoj verziji našeg predizbornog programa. Ovih dana ćemo pokrenuti i jednu akciju na društvenim mrežama kako bi čuli mišljenje građana o kreiranju javnih politika…

Naša partija se dokazala kao ozbiljna i odgovorna, i sposobna da ono što građanima obeća u praksi i ostvari. Nažalost, za našu konkurenciju to ne bih rekao, a najbolji je dokaz da danas slušamo predstavnike bivše i sadašnje vlade, koji se prepiru ko je kriv za ekonomski kolaps“, ističe DANIJEL Živković.

On se osvrnuo i na prethodne predsjedničke izbore.

Čitaj još:   DANIJEL Živković: Treba nam širok i jak građanski blok... (foto, video)

“Veoma cijenimo svaki glas koji je dobio naš kandidat, i to povjerenje ćemo, siguran sam, sačuvati a podršku građana i uvećati. Partija koja u opoziciji ima između 35 i 40 procenata konstantne podrške, iako je upregnuto sve od spolja i iz unutra, da se DPS slomi, ima veoma dobru startnu poziciju na ovim izborima, a vjerujem i odličan rezultat, na kraju”, kazao je Živković.

Demokratska partija socijalista (DPS) poznata je po najorganizovanijoj stranačkoj infrastrukturi u državi i tu komparativnu prednost će iskoristiti kako bi na terenu u neposrednom razgovoru sa građanima predstavila novu ponudu, saopštio je vršilac dužnosti predsjednika te stranke Danijel Živković.

Kako je saopšteno iz DPS- a, Živković je obišao veliki broj opštinskih odbora partije i upoznao članove sa predstojećim aktivnostima koje slijede u kampanji za parlamentarne izbore.

Živković je kazao da je cilj da se narednih dana susretne sa što većim brojem aktivista i članova DPS-a kako bi bio ostvaren dobar izborni rezultat na osnovu već uhodane i dobro postavljene strukturne partijske mreže.

“DPS je poznata po najorganizovanijoj stranačkoj infrastrukturi u državi, tu komparativnu prednost ćemo iskoristiti kako bismo na terenu u neposrednom razgovoru sa građanima predstavili novu ponudu i konkretne mjere usmjerene na poboljšanje kvaliteta života”, istakao je Živković.

Kako je rekao, ideja je da se u kampanju uključi što veći broj građana, bez obzira da li su stranački opredijeljeni, kako bi dali doprinos konačnoj verziji predizbornog programa.

Živković je najavio da će pokrenuti i akciju na društvenim mrežama kako bi čuli mišljenje građana o kreiranju javnih politika.

“Naša partija se dokazala kao ozbiljna i odgovorna, i sposobna da ono što građanima obeća u praksi i ostvari. Nažalost, za našu konkurenciju to ne bih rekao, a najbolji je dokaz da danas slušamo predstavnike bivše i sadašnje vlade, koji se prepiru ko je kriv za ekonomski kolaps”, rekao je Živković.

Čitaj još:   OTIŠLA LJUDSKA GROMADA IZ BiH: Prije šest godina umro mu otac Hamdija, kasnije i majka, a sad je otišao još jedan Saračević... (foto)

On je, govoreći o predsjedničkim izborima, kazao da u DPS-u veoma cijene svaki glas koji je dobio njihov kandidat Milo Đukanović.

Živković je rekao da je siguran da će to povjerenje sačuvati, a podršku građana i uvećati.

“Partija koja u opoziciji ima između 35 i 40 procenata konstantne podrške, iako je upregnuto sve od spolja i iz unutra da se slomi, ima veoma dobru startnu poziciju na ovim izborima, a vjerujem i odličan rezultat, na kraju”, rekao je DANIJEL Živković.

izvor aktuelno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more