IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JAKOV Milatović se ipak ispravio: Kembridž a? E sram te bilo! (foto, video)

Izabrani predsjednik Crne Gore, gostujući na jednoj ovdašnjoj televiziji, kazao je da je knjaz Nikola odvojio crkvu od države….

PODGORICA: Regija, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 23: IV- 2023, 11: 34… JAKOV Milatović se ipak ispravio: Kembridž a? E sram te bilo! (foto, video)

Da je taj istorijski korak učinio knjaz Danilo, a ne knjaz/kralj Nikola jedna je od rijetkih istorijskih činjenica koju čak ni Crkva Srbije/ SPC nije pokušala da krivotvori.

Uistinu je kompromitujuće da učenik osmogodišnje škole ne zna jedan od najvažnijih podataka iz crnogorske istorije.

Zato bi naredni predsjednik Crne Gore, sebe i građana radi, do 21. maja i inauguracije, đe god bila, morao proći kratak kurs osnovnog obrazovanja.

Čitaj još:   DETALJI STRAVIČNE NESREĆE U KOJOJ JE POGINULA BIVŠA MISICA SRBIJE : Prelijepa Marijana stradala na licu mjesta... (foto)

Jer, državni je interes da je njen predsjednik što manje kompromituje tokom mandata.

Nakon što nas je jedan naš čitalac koji je gledao Milatovićev intervju upozorio da se izabrani predsjednik odmah ispravio i kazao da je, zapravo knjaz Danilo taj koji je Crnu Goru učinio sekularnom državom, pronašli smo snimak emisije i uvjerili se da je posrijedi bila omaška a ne neznanje…

izvor aktuelno.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more