IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BOBAN Batrićević o izjavi ANDREJA Milovića: Mali Gering bez uniforme, želi da dekontaminira prostor od neistomišljenika alarm je za reakciju… (foto, video)

„Najoštrije osuđujem ćutanje ambasadora Timonijea“- Pozivam slobodne građane i građanke da podnesu krivičnu prijavu protiv Milovića za zastrašivanje, pozivanje na obračun, za širenje etničke i vjerske netrpeljivosti te ugrožavanje javne bezbjednosti

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 25: IV- 2023, 09: 34… BOBAN Batrićević o izjavi ANDREJA Milovića: Mali Gering bez uniforme, želi da dekontaminira prostor od neistomišljenika alarm je za reakciju… (foto, video)

„Povodom izjave g. Andreja Milovića najoštrije osuđujem ćutanje francuskoga ambasadora Kristijana Timonijea“, kazao je za Portal Analitika profesor Fakulteta za crnogorski jezik i književnost Cetinja, Boban Batrićević, pitajući zar čovjek koji je Cetinje i Cetinjane uporedio s fašizmom i fašistima nije doprinio višednevnom pozivanju vlasti na obračun s Prijestonicom.

Kako dodaje, Milović je logičan izdanak i nastavak te kampanje. 

„Mali Gering bez uniforme, ali ljubitelj vojnih parada, koji želi da dekontaminira prostor od neistomišljenika alarm je za reakciju. Pozivi iz tridesetih na dekontaminaciju od “nepoželjnih” završili su četrdesetih gotovo nestankom cijeloga jednog naroda“, ističe Batrićević.

Čitaj još:   KREĆE LIGA PRVAKA: MIRALEM Pjanić poručio navijačima Bešiktaša? (foto i video)

Zato se, kako napominje sagovornik Analitike, s pravom pitamo što oni planiraju s crnogorskim.

„Na kraju, još jednom najoštrije osuđujem ćutnju francuskoga ambasadora Timonijea i pozivam sve slobodne građane i građanke da podnesu krivičnu prijavu protiv Andreja Milovića za zastrašivanje, pozivanje na obračun, za širenje etničke i vjerske netrpeljivosti te ugrožavanje javne bezbjednosti. Pa neka se na sudovima nauči poštovanju taj “hajduk”“, zaključuje BOBAN Batrićević.

BONUS VIDEO: Tri pitanja za – Andrej Milović

izvor analitika.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more