IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HIT I OPŠTI HAOS: SLOVENKA NAPRAVILA HAVARIJU U HRVATSKOJ- Udarila POLICAJCA u GLAVU, pa nastavila da ga GRIZE… (foto)

Slovenka divljala po Poreču, tukla se s policijom i grizla ih za noge: ‘Je*at ću majku onome tko me vezao!‘

POREČ: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 27: IV- 2023, 11: 34… HIT I OPŠTI HAOS: SLOVENKA NAPRAVILA HAVARIJU U HRVATSKOJ- Udarila POLICAJCA u GLAVU, pa nastavila da ga GRIZE… (foto)

Kad se slovenska državljanka A.A. (36) odlučila pobjeći nakon što ju je policija uhvatila u prometnom prekršaju, točnije više njih, malo je reći da se činilo da situacija izmiče kontroli.

Jer ta posrnula vozačica, koja već ima jedan prometni grijeh iza sebe, u borbi s policijom kod trgovačkog centra Kaufland u Poreču u srpnju 2020. odlučna je bila u svome bijegu a potom i pružanju otpora tijekom kojeg je ležeći na podu jednog policajca udarila nogom u glavu i u dva ga navrata pokušala ugristi za nogu, dok je drugog policajca ogrebla po nadlaktici i ugrizla za koljeno desne noge.

Za kraj ih je grlato počastila psovkom i prijetnjom: ‘Je*bat ću majku onome tko me vezao. Osvetit ću se policiji! Ubit ću vas i sve vaše. Smeće policijsko, vi ste stoka!‘

Čitaj još:   Nakon izjave koja je potresla region: DRITAN Abazović se izvinio Majkama Srebrenice- oprostite na nejasno izrečenoj misli... (foto, video)

Kazneno je prijavljena za prisilu prema službenoj osobi te je ovih dana na sudu u Poreču osuđena uvjetno na godinu dana zatvora s trogodišnjim rokom kušnje, a mora podmiriti i 414 eura troškova suda i vještačenja. S obzirom da su se obje strane odrekle prava na žalbu, sudski pravorijek je odmah postao i pravomoćan.

Ova žena već ima jedan ozbiljan saobraćajni prekršaj iza sebe, kada se sukobila sa policijom kod tržnog centra Kaufland u Poreču u julu 2020. godine.

Ona je bila odlučna da pobjegne, potom je pružala otpor, kada je ležeći na podu jednog policajca udarila nogom u glavu i u dva navrata ga je pokušala da ga ugrize za nogu, dok je drugog policajca ogrebla po nadlaktici i ugrizla za koljeno desne noge, prenosi Jutarnji list.

izvor Jutarnji list.hr

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more