IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Uznemiravajuće uvrede na račun DŽANANA Muse, prijetili mu i ubistvom, “ukinuo” sve MORBIDNE komentare… (foto, video)

DŽANAN Musa. bh Zmaj se našao i na meti navijača Partizana, a navijači beogradskog kluba gnusnim i morbidnim uvredama “počastili” su našeg reprezentativca.,,

MADRID: Svijet, Sport, vijesti, petak, 28: IV- 2023, 09: 34… Uznemiravajuće uvrede na račun DŽANANA Muse, prijetili mu i ubistvom, “ukinuo” sve MORBIDNE komentare… (foto, video)

Košarkaši Partizana priredili su još jednu senzaciju i ostvarili su i drugu pobjedu protiv Reala u četvrtfinalu play- offa Eurolige.

Beograđani su u Madridu slavili sa 95:80, a susret je prekinut prije isteka vremena zbog opće tuče košarkaša obje ekipe. Tokom nezapamćenog incidenta među onima koji su najgore prošli je i naš Džanan Musa.

Najbolji strijelac Reala u ovoj sezoni (u prosjeku postizao 15,2 poena po susretu) prvo je dobio udarac Puntera, a potom ga je hrvačkim zahvatom na parket bacio Mathias Lessort.

Na zvaničnoj stranici Eurolige navedene su sve kazne koje su izrekle sudije, a među “diskvalifikovanim” je i naš Musa. Prema najavama medija specijaliziranih za košarkaška dešavanja, vinovnicima incidenata prijete kazne suspenzije od tri utakmice do četiri godine.

Čitaj još:   MADRID: Masovna tuča košarkaša Reala i Partizana, DŽANAN Musa nokautiran i bačen na parket... (foto, video)

BH Zmaj se našao i na meti navijača Partizana, a navijači beogradskog kluba gnusnim i morbidnim uvredama “počastili” su našeg reprezentativca.

 Ubit ćemo vas sve, nećete živi izaći iz Arene, majku vam j****.
– P**ko smrdljiva.
– Bolje ti nemoj u Beograd p**** muslimanska.
– Klošaru muslimanski.
– Smradu jedan.
– Klošaru mali smrdljivi. P****** mala ljigava.
– Bio si dočekan kao gospodin zadnji put, ali si košar. Bolje ti je da preskočiš Beograd.
– Bolje ne dolazi u Bg.

Ovo su samo neki od komentara koji su objavljeni na Musinom Instagramu, a zbog čega je morao ukinuti komentare i izbrisati sve gnusne uvrede.

izvor Hayat.ba agencije

Čitaj još:   DANIJEL ŠOKIRAO NACIJU PRIZNANJEM: Zola i ja smo DRUGARI, plan nam je bio da...!!! (foto i video)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more