IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SRCE DA PREPUKNE! Dječak koji je nastradao u masakru na Vračaru bio nevjerovatan talenat, igrao tenis, odličan đak, u žiriju za dječiju pjesmu Evrovizije: POGLEDAJTE I POSLUŠAJTE KAKO SVIRA… (foto, video)

A.Č, dječak koji je stradao u masakru na Vračaru bio je nevjerovatno talentovan, svirao je klavir od svoje šeste godine i nastupao na prestižnim takmičenjima…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, četvrak, 04: V- 2023, 00: 14… SRCE DA PREPUKNE! Dječak koji je nastradao u masakru na Vračaru bio nevjerovatan talenat, igrao tenis, odličan đak, u žiriju za dječiju pjesmu Evrovizije: POGLEDAJTE I POSLUŠAJTE KAKO SVIRA… (foto, video)

Interesovanje za muziku pokazivao je od najranijeg djetinjstva, bio je odličan đak, iz svih školskih predmeta imao je najviše ocjene. Pored muzike volio je i jezike, matematiku, sport…

Trenirao je tenis. Bavio se fotografijom i izradom zanimljivih video zapisa koje je podvlačio interesantnom muzikom. I pored mnogobrojnih angažovanja uvijek je nalazio vremena za druženje sa vršnjacima.

Dobitnik je više prvih nagrada na nacionalnim i međunarodnim muzičkim takmičenjima kao i dobitnik specijalne nagrade za izvođenje kompozicije “Burgmuller Etude D- dur” 2019. godine. Nastupao je na više koncerata i učestvovao na međunarodnom takmičenju “Virtouzi V4+”, “Sviramo zajedničkim jezikom”.

Čitaj još:   AKTUELNI Reprezentativac Srbije napadnut kod Šipova: Pijani policijski inspektor potegao pištolj... (foto)

Ubijeni dječak bio je i u žiriju na takmičenju za dečiju pesmu Evrovizije. 

Pogledajte deo njegovog nastupa u Beogradskoj filharmoniji.

Podsjećamo, u masakru na Vračaru Kosta K. (13) ubio je osmero đaka i čuvara Osnovne škole “Vladislav Ribnikar”, a ranio šestero učenika i nastavnicu. On nakon masovnog ubistva nije pokazao kajanje, a njegov otac je na saslušanju govorio o oružju kojim je počinjen masakr. Više o tome pročitajte OVDJE.

Bonus video: Beograđani odaju počast ubijenima u školi na Vračaru

izvor Informer.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more