IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SRCE DA PREPUKNE- Crnogorski trener Dragan Kobiljski nakon UBISTVA ĆERKE U BEOGRADU: ”BOG DA NAS ČUVA OD BIJESA I GORČINE”… (foto)

Jedna od devet žrtava masakra koji se u srijedu dogodio u školi na beogradskom Vračaru bila je kćerka bivšeg odbojkaša Dragana Kobiljskog. Kobiljski je tokom igračke karijere nosio dres Partizana, a kasnije bio glavni trener Crvene zvezde, a tragična vijest zatekla ga je u Rumuniji, gdje je trener kluba Zalau.

Tri dana nakon strave u beogradskoj Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar”, dirljivom su se porukom preko Facebooka oglasili Dragan i njegova supruga Nina.

Hvala puno svima, beskrajno cijenimo svaku riječ utjehe i podrške, kao tinjanje svjetla u najdubljem mraku. Molimo se za sve naše anđele i njihovog nebeskog čuvara Dragana. Molimo se za povrijeđene drugare i nastavnicu…

Koliko smo nijemi od boli za našom stradalom djecom, toliko smo sretni zbog svih koji su se uspjeli spasiti. Bog neka nas sačuva od bijesa i gorčine, da nam snage i ljubavi, kako bismo ovu bol nekako preživjeli- napisala je Nina.

Čitaj još:   DRITANOV PRVI RADNI DAN: Odmah smjena direktora policije... (foto)

Fotografije shrvanog Kobiljskog i njegove supruge obišle su regiju. On je u četvrtak preuzeo ruksak i ružičastu bilježnicu svoje 14-godišnje kćeri E. K. koja je ubijena u pucnjavi, a nakon toga je i zalijepio osmrtnicu na vrata škole.

izvor: slobodnabosna.ba

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more