IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MIODRAG Vlahović: CRNOGORCI odjednom postoje, a predsjednik dobija savjete da prihvati tri osnovna stava opozicije… (foto)

Predsjednik Crnogorskog helsinškog odbora (CHO) i diplomata Miodrag Vlahović komentarisao je na Tviteru izjavu lidera Pokreta za promjene Nebojše Medojevića.

” Crnogorci odjednom postoje, a Predsjednik dobija savjete da prihvati tri osnovna stava opozicije (NE miješanju Crkve Srbije u politiku; NE saradnji sa anti-NATO i pro-ruskim strankama; NE u OB)! A “crnogorski nasilni ekstremisti” su i dalje opasni – jer upravo to govore?! Čudo!” kaže Vlahović.

Vlahović je komentarisao i izjavu bivše ministarke evropskih poslova Jovane Marović.

” Posjetu Kosovu i druge “naknadne pameti” da ne pominjemo, bilo bi previše za praznično jutro povodom datuma “koji dijeli narod” i koji je brana tobožnjem “nacionalnom pomirenju”! Uz dodvoravanje pretpostavljenoj budućoj vlasti, čini se neko misli da imamo pamćenje kišnih glista “, kaže Vlahović.

Čitaj još:   MIODRAG Vlahović poručio JAKOVU Milatoviću: Da, u Srebrenici je počinjen genocid i ja to osuđujem u svoje i u ime svih građana koje predstavljam- Tako se to kaže... (foto)

izvor: gradski.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more